19952010 Üye ben 3 yıl önce oynadım. Baya kastım. Bi program vardi düşük levelde 111 level stafını falan takıyordum. - - - Eklendi - - - o zaman bu oyun ıngilizceydi
ben 3 yıl önce oynadım. Baya kastım. Bi program vardi düşük levelde 111 level stafını falan takıyordum. - - - Eklendi - - - o zaman bu oyun ıngilizceydi
19952010 Üye indirdim, kuruyorum - - - Eklendi - - - patchleri yüklerken takılıyor. Şu an 27. Patch all_prob.godat bunda takıldı - - - Eklendi - - - dostum bu 22. Patch te takıldı all_task.godat.pat10 bunda takıldı 5 6 kere denedim yüklenmiyor.
indirdim, kuruyorum - - - Eklendi - - - patchleri yüklerken takılıyor. Şu an 27. Patch all_prob.godat bunda takıldı - - - Eklendi - - - dostum bu 22. Patch te takıldı all_task.godat.pat10 bunda takıldı 5 6 kere denedim yüklenmiyor.
19952010 Üye ya böyle uğraşmayalım. Sen oyunun tüm dosyalarını winrara atıp bi yere yüklesen bende ordan indirsem daha kolay olmaz mi - - - Eklendi - - - herşey tamam id şifre kısmı geldi - - - Eklendi - - - staff hngi ırkı seceyim insan mi elf mi
ya böyle uğraşmayalım. Sen oyunun tüm dosyalarını winrara atıp bi yere yüklesen bende ordan indirsem daha kolay olmaz mi - - - Eklendi - - - herşey tamam id şifre kısmı geldi - - - Eklendi - - - staff hngi ırkı seceyim insan mi elf mi