Wireless hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ensosyal

Üye
    Konu Sahibi
Wireless hakkında
Arkadaşlar bir telefon aldım ve wireless özelliği var. Ama nasıl telefondan bağlanılacağını bilmiyorum. Aldığım yer şifreyi girip internette bedava gezinebileceğimi söyledi telefondan. Biri bağa wireless'i ve nasıl bağlanacağımı, şifreyi nereden bulacağımı söyleyebilir mi? Bu arada evden bağlanmak istesem ne yapmam gerekir?

Şimdiden teşekkürler..

Wlan sihirbazına giriyorum birkaç ağ çıkıyor ama anlayamıyorum.. "WLAN için önceden paylaşılmış WEP anahtarı" istiyor..

Not: Telefonum nokia e63..

Tepkiler: galata-05 ve p-siko mobile

Mo[S]LeM

Üye
Dostum uzun ama anlatayım
Sifre alacaksın dedıgı herhangı bır kablosuz modem kullanan bır arkadasından veya her kımden ıse ınternetı kullanmak ıcın sıfre ısteyeceksın bazan koymuyorlar herkez kullana bılıyor fakat genellıkle ınsanlar sıfre koyar gırılmesını onlemek ıcın ...

Şifre istiyo işte şifreyi değiştirmemişse 0123456789 olabilir bi dene

ensosyal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim sorum şu;

Tağam ortada bi şifre var da.. Bunu nereden, nasıl giriyoruz? Ne yapmak lazım.. Wireless hakkında hiçbir fikrim yok..

Mo[S]LeM

Üye
Arkadaşlar benim sorum şu;

Tağam ortada bi şifre var da.. Bunu nereden, nasıl giriyoruz? Ne yapmak lazım.. Wireless hakkında hiçbir fikrim yok..

Üstad gideceksin o vireless i kullanana pc sinden alacaksın şireyi ...
İnternet sağlayıcının ikonu vardır sağ altta ...
Önemli olan kullananı bulmak ...
Bu arada adam sizi kazımış şifre bilirsen gire bilirsin yoksa kimse sana al şifrem interneti paylaşalım demez...
Hala anlatamadıysam buyur gel msn yardımcı olayım ...

ensosyal

Üye
    Konu Sahibi
Size şöyle diyeyim.. Menüden bağlantıya giriyorum.. Oradan da WLAN sihirbazına giriyorum.. WLAN ağları bulunuyor.. Mesela xxx yazıyor altında da bilinmiyor yazıyor. Birine web tarama başlat diyorum.. WLAN için WEP anahtarı soruyor.. Benim sorduğum kısım bu.. Bu arada kendi evdeki internetimden bağlanmayı düşünüyorum..

Mo[S]LeM

Üye
Bak bilader dediğim gibi bilader şifreli ise giremezsiz adamın biri kablosuz internetine koymuştur...
Girmeni istemiyordur ve şifrelemiştir burada bir sorun yok sanrım ...
İkinci olarak kendi evinden girmek istiyorsan yaklaşık olarak 100 metreye kadar wireless çeker ...
Kendin bir şifre koyarsın ( başka kişilerin laptop veya telefon aracılıgı ıle netı ne gırmemesı ıcın) sende o sıfreyı yazarsın ve telden gırersın ...
Şifre koyup koymama sana kalmış ...

bordo68

Üye
benim e63 hic wlan agi bulamiyor neden acaba?modemin yaninda bile bulamiyor ama laptobumla giriyorum wifiye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...