Tuba Üye selonuri' Alıntı: yeter artık zip açıcı dosyayı zipe koymayın nasıl açayım ben bunu? Genişletmek için tıkla ... buyrun burdan indirin... Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
selonuri' Alıntı: yeter artık zip açıcı dosyayı zipe koymayın nasıl açayım ben bunu? Genişletmek için tıkla ... buyrun burdan indirin...
Penci Hoca Üye bilo41' Alıntı: Telefondan indirimedim ziplemşsin. Genişletmek için tıkla ... sen telin kendi taraycisini deil sonradan yuklenmis oldugun taraycidan opera mini Ucbrowser vs.. Bunlardan dene.!
bilo41' Alıntı: Telefondan indirimedim ziplemşsin. Genişletmek için tıkla ... sen telin kendi taraycisini deil sonradan yuklenmis oldugun taraycidan opera mini Ucbrowser vs.. Bunlardan dene.!
cuneytsarac Üye N70 için. sis dosyası olarak yüklemek gerekiyor zaten zip desteklemeyen telefona zip dosyasını nasıl yükleyebilirim bu dosyaların ikiside zip. O yüzden yükleme yapamıyorum..
N70 için. sis dosyası olarak yüklemek gerekiyor zaten zip desteklemeyen telefona zip dosyasını nasıl yükleyebilirim bu dosyaların ikiside zip. O yüzden yükleme yapamıyorum..
tuna385 Üye arkadaşım telefnda winrar olmadıği içn zip dosyalarını açamadğmız için bunu indriyoruz sen bunu da zipliyorsun.
arkadaşım telefnda winrar olmadıği içn zip dosyalarını açamadğmız için bunu indriyoruz sen bunu da zipliyorsun.