oozcan42 Üye paylaşım için teşşekür güzel bir winrar ve zipman haftalardır bu programları arıyordum telefonuma çok sağolun.
paylaşım için teşşekür güzel bir winrar ve zipman haftalardır bu programları arıyordum telefonuma çok sağolun.
baronkaro1 Üye şuna bak yaw bi de zip lemiş zten tel de zip olmadğı için indrcez tl den girdik bi de baktım zip lemiş çok büyük bir dosyaymış gibi ziplemeyin şunları yaw
şuna bak yaw bi de zip lemiş zten tel de zip olmadğı için indrcez tl den girdik bi de baktım zip lemiş çok büyük bir dosyaymış gibi ziplemeyin şunları yaw
Kod3 Üye Ben sunu anlamyorum ben bu dosyayi zip ve rar li dosya acmak icin kurmak istyorum ama buda zipli dıgeri rarli nasil acicaz fikri olan?
Ben sunu anlamyorum ben bu dosyayi zip ve rar li dosya acmak icin kurmak istyorum ama buda zipli dıgeri rarli nasil acicaz fikri olan?
Kemall42 Üye slm arkadaşlar, n73 e winrar lazım nerden bulabilirim. lütfen yardımcı olursanız, çok sevinirim. iyi günler.
slm arkadaşlar, n73 e winrar lazım nerden bulabilirim. lütfen yardımcı olursanız, çok sevinirim. iyi günler.