gazi41 Üye rar, zip dosyalarını açmak için programı da zip olarak vermişsin kardeş. Ben telefondan indiricem ama yine açamicam anca bilgisayarım mı olması lazım. Ilgilenirsen teşekkür ederim.
rar, zip dosyalarını açmak için programı da zip olarak vermişsin kardeş. Ben telefondan indiricem ama yine açamicam anca bilgisayarım mı olması lazım. Ilgilenirsen teşekkür ederim.
kullanıcı31 Üye telefondan giriyorum şuan. Arkadaş zip programını zipleyip koyduğu için kuramadım şaka gibi
ozcanarabaci Üye winrar v3 lazım arkadaşlar ayrıca eklentileri indirdim onlarda rarlı.zaten sorunum n73 ün rar dosyalarını acmaması
winrar v3 lazım arkadaşlar ayrıca eklentileri indirdim onlarda rarlı.zaten sorunum n73 ün rar dosyalarını acmaması
ramazan5943 Üye .rar la sikistirilmis dosyayi acmak icin winrar yada zipman ariyoruz e onlarda sikistirilmis be arkadasim yaa ne is????
.rar la sikistirilmis dosyayi acmak icin winrar yada zipman ariyoruz e onlarda sikistirilmis be arkadasim yaa ne is????
mezbaa Üye iyide ben zaten zip açmak için dosya indirmeye çalışıyorum senin dosyanın uzantısı zip zaten telefonde olmayan zip programıyla nasıl zip açacağız
iyide ben zaten zip açmak için dosya indirmeye çalışıyorum senin dosyanın uzantısı zip zaten telefonde olmayan zip programıyla nasıl zip açacağız