djkeles Üye Ben telden giriyorum şunları zip yada rar olarak vermeden yeniden paylaşırmisıniz yani no zip no rar, yes sis yes jar
Ben telden giriyorum şunları zip yada rar olarak vermeden yeniden paylaşırmisıniz yani no zip no rar, yes sis yes jar
flash87 Üye Adamım şunları sıkıştırmadan drekt kendi uzantısı ile atsana. Telefondan download yapanlar zaten sıkıştırılmış dosyaları açamadığı için indiriyor.
Adamım şunları sıkıştırmadan drekt kendi uzantısı ile atsana. Telefondan download yapanlar zaten sıkıştırılmış dosyaları açamadığı için indiriyor.
bozk Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar bu siteden youtube video ları indirebilir. her turlu muzik indirebilir symbian programlara da kolayca ulaşabilirsiniz ayrıva uyelık falan istemiyor --------------- Ekleme --------------- ayrıca paylaşim için sağol --------------- Ekleme --------------- ayrıca paylaşim için sağol
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar bu siteden youtube video ları indirebilir. her turlu muzik indirebilir symbian programlara da kolayca ulaşabilirsiniz ayrıva uyelık falan istemiyor --------------- Ekleme --------------- ayrıca paylaşim için sağol --------------- Ekleme --------------- ayrıca paylaşim için sağol
hacker_RIO Üye MaHMuTABi' Alıntı: paylaşım için than inş. N73 te çalışır Genişletmek için tıkla ... bende 73 kullaniyorum atdim calismadi
MaHMuTABi' Alıntı: paylaşım için than inş. N73 te çalışır Genişletmek için tıkla ... bende 73 kullaniyorum atdim calismadi