windows8 pro fiyatlari belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows8 pro fiyatlari belli oldu
Geçtiğimiz aylarda hakkında birçok spekülasyon yapılan ve bazı özelliklerin kaldırılması ile bugüne kadarki en düşük fiyatı sunacak olan Windows 8‘in yükseltme ücretleri belli oldu.

Media Center özelliğinin artık Windows 7′deki gibi gelmeyeceği daha önce açıklanmıştı.Elbette bu özelliğin devre dışı olmasının işletim sistemi maliyetini doğrudan etkilediğini tekrar söylemek isteriz. Buradan yola çıkarak Microsoft, Windows 8 için gayet iyi bir yükseltme fiyatı hazırlamış.

İnternet üzerinden alabileceğiniz bu yükseltme paketi ile, Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 üzerine yükseltme yapabiliyorsunuz. Evet, Windows XP kullanıcıları da hedeflenmiş. Sadece 39.95 dolara, Windows 8 Pro sürümüne yükseltmeniz mümkün. Ayrıca bu sürümün içinde yer alan özellik ekleme fonksiyonu ile Media Center’ı da ücretsiz kullanmanız mümkün.

Kampanya 31 Ocak 2013‘e kadar devam edecek. Kampanya dahilinde internet üzerinden gerekli imajı indirebilir veya ücretsiz olrak gönderilecek DVD’nizi sipariş verebilirsiniz. Windows 8 Pro yükseltme paketinin yerel mağazalardaki fiyatı ise 69.95 dolar.

NeoV

Üye
Şuanki deneme kopyasından memnunum ben. Microsoft ilk defa muhteşem bir iş çıkarmış. Helal olsun. Böyle stabil sistem yok. W7 kullananlar bence denemeli. İlk başlarda biraz tuhaf gelebiliyor ama alışıyorsunuz. W7'de sistem benim pc'nin özellikleri tam göremiyordu hali ile kasma oluyordu ama şimdi öyle bir sorun yok. Önceden ekran kartını 1.5 Gb gösteren pc şimdi normali olan 5.2 gb gösteriyor. Ram de aynı. Önceden 7.6 Gb gösteriyordu şimdi 8.2 gb gösteriyor. W7'de kasan oyunlar artık kasmıyor. Fps artışı %20'den fazla oldu. Uyumluluk sorunu hiç yok desek yeridir. Biruygulamayı açarken uyumsuz sistem hatası verirse sağtıklayıp uyumlulukla ilgili şeye tıklıyorsunuz ve W8 onu düzeltiyor ve program açılıyor. Herkese tavsiye ederim ben şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...