Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

ÖEY

Üye
Bana 7 tane güncelleme geldi bu here uygulamaları dahil ama güncelle dediğimde yarısına geldiğinde ilgilenmeniz gerekiyor diye duruyor indirme işlemi, sanırım mağazada bir genel sorun var.

Bana 7 tane güncelleme geldi bu here uygulamaları dahil ama güncelle dediğimde yarısına geldiğinde ilgilenmeniz gerekiyor diye duruyor indirme işlemi, sanırım mağazada bir genel sorun var.

Peşpeşe veya bir süre sonra tekrar denersen inecektir

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama güncelleme duyurusu 3 mesaj yukarıda idi

Yenilikler açıklaması için teşekkürler

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama güncelleme duyurusu 3 mesaj yukarıda idi

Yenilikler açıklaması için teşekkürler

Mesajınızı düzenlemişsiniz sonradan.

Benim baktığımda Here Drive+ ve Here Transit ile ilgili güncellemelerin linkleri vardı. Düzenleme yaptığınızı farketmemiş olabilirim.

Mesajınızı düzenlemişsiniz sonradan.

Benim baktığımda Here Drive+ ve Here Transit ile ilgili güncellemelerin linkleri vardı. Düzenleme yaptığınızı farketmemiş olabilirim.

Dostum yanlış anlama işin şakasında olduğumu anlamanızı istiyorum.

Maalesef bende PC olmadığı için mobilim. Önce konuyu açıyorum. Düzenleme ile linklerini ekliyorum. Biraz meşakkatli bir uğraş oluyor.Siz hızlı davranıp detayları vermişsiniz. Zaten teşekkür ettim.

Kırıldı isen özür diliyorum. Saygılar ve sevgiler..

Lumiance

Üye
Ben whatsapp ı güncellemiştim ama biraz önce yine güncelleme geldi 12.07.2013 tarihli. Bi fikri olan?

Aynı gün içinde 2 kez güncelleme gelmişti. Sanırım sadece ilk geleni yaptınız buda ikincisi olmalı. Aradaki farkı ne onu bilmiyorum

Lumiance

Üye
Açıkçası pek kullanmadığım için ben de bilmiyorum

Turbo Racing League güncellendi..

sekajmer

Üye
File downloader güncellendi

"Facebook Beta" güncellendi.

wikipedia güncellendi

- - - Eklendi - - -

rapdialer güncellendi