ANIL Admin Yenilikler: Performance improvements, improved stability, removed unused permissions, ad display correction, version info on about page now dynamic Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yenilikler: Performance improvements, improved stability, removed unused permissions, ad display correction, version info on about page now dynamic Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bulutsuzgece Üye tcontempt' Alıntı: Youtube tekrar bir güncelleme geldi. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tcontempt' Alıntı: Youtube tekrar bir güncelleme geldi. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumiance Üye ANIL' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... PlayTo uygulaması betadan yeni mi çıktı daha önceden çıkmış mıydı??
ANIL' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... PlayTo uygulaması betadan yeni mi çıktı daha önceden çıkmış mıydı??
serinaga Üye bulutsuzgece' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Acaba ne değişmiş ?
bulutsuzgece' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Acaba ne değişmiş ?
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi serinaga' Alıntı: Acaba ne değişmiş ? Genişletmek için tıkla ... gozle gorulen bişey yok. Sadece bug fix
serinaga' Alıntı: Acaba ne değişmiş ? Genişletmek için tıkla ... gozle gorulen bişey yok. Sadece bug fix
serinaga Üye Lumiance' Alıntı: PlayTo uygulaması betadan yeni mi çıktı daha önceden çıkmış mıydı?? Genişletmek için tıkla ... Güncellemeyi yapmadım daha ama beta görünmüyor eski versiyonda ... - - - Eklendi - - - papakudioflu' Alıntı: gozle gorulen bişey yok. Sadece bug fix Genişletmek için tıkla ... Eyvallah üstadım ...
Lumiance' Alıntı: PlayTo uygulaması betadan yeni mi çıktı daha önceden çıkmış mıydı?? Genişletmek için tıkla ... Güncellemeyi yapmadım daha ama beta görünmüyor eski versiyonda ... - - - Eklendi - - - papakudioflu' Alıntı: gozle gorulen bişey yok. Sadece bug fix Genişletmek için tıkla ... Eyvallah üstadım ...
Lumiance Üye serinaga' Alıntı: Acaba ne değişmiş ? Genişletmek için tıkla ... bunda da Türkçe karakter sorunu vardı o giderilmiş. Mesela şaşkın yazdığında akn diye arıyordu
serinaga' Alıntı: Acaba ne değişmiş ? Genişletmek için tıkla ... bunda da Türkçe karakter sorunu vardı o giderilmiş. Mesela şaşkın yazdığında akn diye arıyordu
serinaga Üye Lumiance' Alıntı: bunda da Türkçe karakter sorunu vardı o giderilmiş. Mesela şaşkın yazdığında akn diye arıyordu Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ...
Lumiance' Alıntı: bunda da Türkçe karakter sorunu vardı o giderilmiş. Mesela şaşkın yazdığında akn diye arıyordu Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ...
bulutsuzgece Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız güncellendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız güncellendi.
kimbilir_01 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız wp8 için yapıkredi bank uygulaması,hayırlı olsun
kaygisiz43 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/QUOTE] Birşey sormak istiyorum play to uygulaması bizim ülke için yok değil mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/QUOTE] Birşey sormak istiyorum play to uygulaması bizim ülke için yok değil mi?
tanercoskun Üye Play To Ben Türkiye mağazasından kurdum diye hatırlıyorum. Hatta dün akşam denemesini yaptım tv ile gayet iyi çalışıyor.
Play To Ben Türkiye mağazasından kurdum diye hatırlıyorum. Hatta dün akşam denemesini yaptım tv ile gayet iyi çalışıyor.
serinaga Üye kaygisiz43' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Birşey sormak istiyorum play to uygulaması bizim ülke için yok değil mi?[/QUOTE] Var arkadaşım, ben Türkiye mağazasından yükledim ...
kaygisiz43' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Birşey sormak istiyorum play to uygulaması bizim ülke için yok değil mi?[/QUOTE] Var arkadaşım, ben Türkiye mağazasından yükledim ...
ÖEY Üye kimbilir_01' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız wp8 için yapıkredi bank uygulaması,hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Bu uygulama çıkalı bayağı oluyor
kimbilir_01' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız wp8 için yapıkredi bank uygulaması,hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Bu uygulama çıkalı bayağı oluyor
kimbilir_01 Üye Windows Phone için "Nokia Xpress" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çok güzel olmuş,türkçe dil desteği gelmiş bence en güzel alternatif tarayıcı,ve ie de maxicep e girince kaybolan klavye bunda biyere gitmiyor valla - - - Eklendi - - - ÖEY' Alıntı: Bu uygulama çıkalı bayağı oluyor Genişletmek için tıkla ... ama kimse haber vermiyor
Windows Phone için "Nokia Xpress" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çok güzel olmuş,türkçe dil desteği gelmiş bence en güzel alternatif tarayıcı,ve ie de maxicep e girince kaybolan klavye bunda biyere gitmiyor valla - - - Eklendi - - - ÖEY' Alıntı: Bu uygulama çıkalı bayağı oluyor Genişletmek için tıkla ... ama kimse haber vermiyor