Esendağlı Üye Krnl386' Alıntı: Kararlı Yapı ; Outlook Posta ve Outlook Takvim Büyük güncelleme aldı... Genişletmek için tıkla ... Güncelleme büyük olsa da ben bir fark göremedim.
Krnl386' Alıntı: Kararlı Yapı ; Outlook Posta ve Outlook Takvim Büyük güncelleme aldı... Genişletmek için tıkla ... Güncelleme büyük olsa da ben bir fark göremedim.
og1907 Üye Word Excel Power Point Sürekli güncelleme alıyor ne var bu kadar güncellenecek anlamadım gitti.
Krnl386 Üye Fitbit Excel Word PowerPoint Güncelleme aldılar... Ama bir Edge ile Mesajlaşma+ Sorununu güncelleyemezler... Outlook Posta ve Outlook Takvim Mağaza Güncelleme aldılar...
Fitbit Excel Word PowerPoint Güncelleme aldılar... Ama bir Edge ile Mesajlaşma+ Sorununu güncelleyemezler... Outlook Posta ve Outlook Takvim Mağaza Güncelleme aldılar...
mami_61_29 Üye symbianbelle' Alıntı: Mağaza güncellendi.. Yeni karo sembolü kullanıma sunulmuş... Genişletmek için tıkla ... Yeni karo surum derken,bende güncelleme bulmadı da,son sürümü kullanıyorum
symbianbelle' Alıntı: Mağaza güncellendi.. Yeni karo sembolü kullanıma sunulmuş... Genişletmek için tıkla ... Yeni karo surum derken,bende güncelleme bulmadı da,son sürümü kullanıyorum
Esendağlı Üye symbianbelle' Alıntı: Mağaza güncellendi.. Yeni karo sembolü kullanıma sunulmuş... Genişletmek için tıkla ... Bende mağaza güncellemesi hata veriyor dün akşamdan beri.
symbianbelle' Alıntı: Mağaza güncellendi.. Yeni karo sembolü kullanıma sunulmuş... Genişletmek için tıkla ... Bende mağaza güncellemesi hata veriyor dün akşamdan beri.
Krnl386 Üye Esendağlı' Alıntı: Bende mağaza güncellemesi hata veriyor dün akşamdan beri. Genişletmek için tıkla ... Aynen, mağaza guncellenmiyor. Hatalı güncelleme yayınladılar kesin.
Esendağlı' Alıntı: Bende mağaza güncellemesi hata veriyor dün akşamdan beri. Genişletmek için tıkla ... Aynen, mağaza guncellenmiyor. Hatalı güncelleme yayınladılar kesin.
mami_61_29 Üye symbianbelle' Alıntı: güncelleme sonrası Mağaza ismi Microsoft Store oldu. Genişletmek için tıkla ... yeni mağazanın görüntülerini paylaşırmısımız bizde görelim yeni halini
symbianbelle' Alıntı: güncelleme sonrası Mağaza ismi Microsoft Store oldu. Genişletmek için tıkla ... yeni mağazanın görüntülerini paylaşırmısımız bizde görelim yeni halini
Krnl386 Üye (Kararlı Yapı) Groove Music Outlook Posta Ve Outlook Takvim >>>>> Tabi inerse... Bir önce ki hatalı verilen Mağaza Güncellemesi gibi bu da indirme hatası veriyor bilginize arkadaşlar. Filmler ve TV Güncelleme Aldılar/Alacak gibi...
(Kararlı Yapı) Groove Music Outlook Posta Ve Outlook Takvim >>>>> Tabi inerse... Bir önce ki hatalı verilen Mağaza Güncellemesi gibi bu da indirme hatası veriyor bilginize arkadaşlar. Filmler ve TV Güncelleme Aldılar/Alacak gibi...
cewar Üye Mağaza ve Outlook Posta bende de güncelleme hatası veriyor Outlook Posta Ve Outlook Takvim güncellendi mağaza güncellerken hala hata veriyor
Mağaza ve Outlook Posta bende de güncelleme hatası veriyor Outlook Posta Ve Outlook Takvim güncellendi mağaza güncellerken hala hata veriyor