Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Bende güncelledim ama canlı yayın özelliğini göremedim.

Canlı yayın için bir sürücü appx dosyası gerekiyor sanırım ama hangi sürücü olduğunu bulmalıyız.

Windows Kamera güncellendi

Tepkiler: sahte_suhte
2017 adında bir klasör oluşturdum. Arka planlar ve zil sesleri var şimdilik. appx dosyalarını bir ara yükleyeceğim.

Tepkiler: ddnet
Instagram son güncellemeden sonra hikayeden video kaydetmiyor, hata veriyor. Bilginize. Boomerang-Eller Serbest modu da aynı.

serinaga

Üye
Şimdi denedim, sıkıntı yok ...

820 var bende hikaye ve normal video kısmında video kaydediyor fakat izlerken sadece sesler var. Görüntü simsiyah.

Tepkiler: erhanercan

Krnl386

Üye
Outlook Takvim ve Outlook Posta

Windows Kamera

OneNote

Fitbit

PicsArt

Güncelleme aldılar.

slm arkadaşlar az once bir siteden minecraftı indirdim appx olarak yükledim sd karta ama oyun açılmıyor atıyor neden acaba

serinaga

Üye
Ücretli oyunların appx dosyasını indirince oynayabiliyorsun zannediyorum oynanılmıyor mu,o zaman appx dosyalarını siteler neden veriyor mağazadan indirir oynarız

Herşey Microsoft hesabıyla ilişkili, hesabınızda satın alındı yazmıyorsa maalesef oynayamıyorsunuz. Ama bir kere satın aldınız mı ömür boyu sizindir

Ücretli oyunların appx dosyasını indirince oynayabiliyorsun zannediyorum oynanılmıyor mu,o zaman appx dosyalarını siteler neden veriyor mağazadan indirir oynarız

Öyle androiddeki gibi olmuyor işte. Güvenlikten dolayi. Siteler paylasir o ayri ihtiyaci olan ind8rsin diye..
Çünkü bazi satin aldigimiz uygulamalar mağazadan kalkabiliyor..