Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Hoşgelmişsin buralara öteki tarafta engelliyim 2 gun daha

O değilde bu kararlı surum 14393'ten ne zaman bir üst guncellemesine geçer bir fikrin var mı ?

(WM 10.14393.448) 640XL ile mTalk'tan gönderildi...
Şubat sonu Mart gibi.

şimdilik pc için.

Tepkiler: ddnet
Whatsapp güncellendi

Tepkiler: ddnet ve ceza87
rs2 için evrensel halde. Yukarıdaki doğrulayıcı gibi zil sesi yaratıcısı gibi. 3 oldu.

8.1, rs1 ve 10586'da eski halleri inebilir. Öyledir zaten.

Office Lens

ücretsiz Pcden indirin. Telefondan henüz inmiyor.
Bluetooth File Transfer (BlueFTP)
Global TV 10
Dogfight Elite
Awesome Tube

Tepkiler: ddnet ve erhanercan

dark_13

Üye
instagram güncellendi

Tepkiler: ceza87
Facebook güncellendi
Modern Translator güncellendi

Edge ile.

Tepkiler: Esendağlı ve ddnet

merkel02

Kapalı Hesap
Whatsapp güncellendi

Tepkiler: ceza87
Dün Akşam 8.1 de Hava Durumunu Güncellemişti

ddnet

Üye
Telefona bi soft reset atayım dedim 36 tane uygulama güncellemesi gordu... İlginç

Lumia 640xl

Telefona bi soft reset atayım dedim 36 tane uygulama güncellemesi gordu... İlginç

Lumia 640xl
Varsayılan Uygulamalara Döndü Yani ROMdaki Yüklü Olan Klasik Şeylerden Dolayi Öyle Oldu Normal Bişey Yani

LEGO® DC Super Heroes Mighty Micros

Client for YouTube Türkçe

Tepkiler: erhanercan ve ddnet

Symbiandan beri oynarım

Arkadaşlar slm,Messenger güncellenmişti bu yakında ama benim tel o güncellemeyi yapmadı hala neden acaba,face,instagram bi kaç gün önce güncellendi ama Messenger güncellemesi gelmedi.L820 redstone son sürüm

mTalk'tan gönderildi

Facebook ve Messengeri Kaldırın Arkadaşlar Bilginlerinizi Boş Paylaşıyorsunuz Kullanmayın O 2 Sini Şarjınızıda Etkileyecektir

Tepkiler: erhanercan
Facebook ve Messengeri Kaldırın Arkadaşlar Bilginlerinizi Boş Paylaşıyorsunuz Kullanmayın O 2 Sini Şarjınızıda Etkileyecektir
Tam olarak anlamadım ne demek istediğini boş paylaşıyorsunuz derken,uygulamaları kaldırıp ne yapacağız face messenger kullanmayalım mı

mTalk'tan gönderildi

Tam olarak anlamadım ne demek istediğini boş paylaşıyorsunuz derken,uygulamaları kaldırıp ne yapacağız face messenger kullanmayalım mı

mTalk'tan gönderildi
Aynen Öyle.Messenger ve Facebook Uygulamasını Kullanmayın.Hatta Android ve ios Kullananlar Yabancı Nolardan Gelen Aramaları Açıp Bitirdikden Sonra O Kişinin Kayıtlı Facesi Varsa Hemen Öneri Geliyor Sana Bu Kişiyi Tanıyormusun Diye.Hatta Android Cihazlardan Facebooku Silerseniz Şarjınız %25 Fazla Gidiyormuş Bu Tarzda Haberlere Göz Atın Direk Kaldırdım Bakmadım Gözünün Yaşına şahsen.

edgeden girmek iyi olabilir Pro da dediğin gibi çok fazla pil tüketimi oluyor arka planda devamlı kontrol var.

ZUK Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

edgeden girmek iyi olabilir Pro da dediğin gibi çok fazla pil tüketimi oluyor arka planda devamlı kontrol var.

ZUK Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8.1 1020de Kapatamıyorsunda ARka Planda Çalışmasını İkidebilir Konum Açıyor Uygulama ANlamadımki Konumumdan Sanane.Her Türlü Veriyi Depoluyor Valla.İeden Giriyorum Ben Başlangıca Kaydettim
8.1 de Hava Durumu Güncellendi

Tepkiler: erhanercan ve ddnet
Deezer Music

TeamViewer: Remote Control

TeamViewer QuickSupport
Yandex uygulaması da güncellendi. Yükle butonu çıkmazsa önce appx yükleyin sonra mağazadan güncelleme bulacak.

Yandex

appx

Tepkiler: cemil baba, erhanercan ve ddnet