serinaga
Üye
Hocam insider mısın? Yoksa yıldönümü güncellemesi mi yüklü?
Böyle saçma sapan bir sistem daha görmedim çok merak ediyorum acaba neden bazı kullanıcılar bazı uygulamaların güncellemelerini alamazken bazıları alabiliyor.İnsider, Redstone son sürümdeyim ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
her sistem böyle bilgin yoksa araştır bir andoridte böyle olduğunu biliyorum ama iosta böyledir büyük ihtimal tahmin etmesi zor değilBöyle saçma sapan bir sistem daha görmedim çok merak ediyorum acaba neden bazı kullanıcılar bazı uygulamaların güncellemelerini alamazken bazıları alabiliyor.
HİÇ BİR BİLGİM YOK!!! Lütfen Android ve İOS'ta bu şekilde bir durum varsa paylaşır mısın bizde bilgilenelim senin gibi.her sistem böyle bilgin yoksa araştır bir andoridte böyle olduğunu biliyorum ama iosta böyledir büyük ihtimal tahmin etmesi zor değil
Böyle saçma sapan bir sistem daha görmedim çok merak ediyorum acaba neden bazı kullanıcılar bazı uygulamaların güncellemelerini alamazken bazıları alabiliyor.
Bir uygulama güncellendiğinde evdeki 4 android telefona + 1 tablete aynı anda güncelleme geliyor ama siz bilirsiniz.her sistem böyle bilgin yoksa araştır bir andoridte böyle olduğunu biliyorum ama iosta böyledir büyük ihtimal tahmin etmesi zor değil
Bende böyle diyorum ama arkadaş öyle değil diyor, bizi aydınlatmasını bekliyorum açıkçası çok iyi araştırmacı olmalı.Bir uygulama güncellendiğinde evdeki 4 android telefona + 1 tablete aynı anda güncelleme geliyor ama siz bilirsiniz.
HİÇ BİR BİLGİM YOK!!! Lütfen Android ve İOS'ta bu şekilde bir durum varsa paylaşır mısın bizde bilgilenelim senin gibi.
Bende böyle diyorum ama arkadaş öyle değil diyor, bizi aydınlatmasını bekliyorum açıkçası çok iyi araştırmacı olmalı.
siz şimdi s3 deki andorid 4.0 ile dandik bir uygulumanın, note 7 deki andorid 6.0 ile aynı mı olduğunu söylüyorsunuz,Bir uygulama güncellendiğinde evdeki 4 android telefona + 1 tablete aynı anda güncelleme geliyor ama siz bilirsiniz.
androidde api level diye bir sey var. sen mesela android 6 daki bir ozelligi programına ekledin bu daha alt bir cihazda acarsan o ozellik deaktif olur ve program calisir. aynisi evrensel uygulamalarda da var. mesela pc de arama uygulamasinda gecmis kismi var ama arama kismi yok cunku onlar telefon apilerinde var pc de olmadigindan o kod deaktif oluyor. android uygulamalarinin hantal olmasi sanal makine tabanli olmasindan dolayi idi hala oyle ama bazi degisikler yaptilar bu yuzden sanal makina yokmus gibi perfromams veriyor ancak hala tamamen duzgun diyemeyiz bazi sorunlari var.siz şimdi s3 deki andorid 4.0 ile dandik bir uygulumanın, note 7 deki andorid 6.0 ile aynı mı olduğunu söylüyorsunuz,
bence bunların aynı olması imkansız çünkü sistem gelişiyor ve yeni özellikler geliyor uygulamalarda buna ayak uyduruyor, eğer sizin dediğiniz olmuş olsa android sistemindeki güncellemelerin hiç bir manası yok nasıl olsa uygulama bazlı güncelleme geliyor,
bunu bir ara denemiştim hangi cihazlar ile yaptığımı hatırlamıyorum ama tekrar deniyeceğim, bu arada son olarak geçenlerde bir yerde büyük bir uygulamanın android 4.0 için güncelleme sonu geldiği yayınlanmıştı eğer dediğiniz gibi olsaydı bu şekilde bir açıklama yapılmazdı haberi bulursam linkini paylaşacağım
yanlış biliyorsam siz bilgilendirin beni
Ben 2012den kalma bir sürümden bahsetmiyorum ki. Kitkat ile lollipop uygulama güncellemelerini aynı anda alır genelde ve burada messenger, instagram, facebook gibi 2.3.6yı bile destekleyen uygulamalardan bahsediyoruz.siz şimdi s3 deki andorid 4.0 ile dandik bir uygulumanın, note 7 deki andorid 6.0 ile aynı mı olduğunu söylüyorsunuz,
bence bunların aynı olması imkansız çünkü sistem gelişiyor ve yeni özellikler geliyor uygulamalarda buna ayak uyduruyor, eğer sizin dediğiniz olmuş olsa android sistemindeki güncellemelerin hiç bir manası yok nasıl olsa uygulama bazlı güncelleme geliyor,
bunu bir ara denemiştim hangi cihazlar ile yaptığımı hatırlamıyorum ama tekrar deniyeceğim, bu arada son olarak geçenlerde bir yerde büyük bir uygulamanın android 4.0 için güncelleme sonu geldiği yayınlanmıştı eğer dediğiniz gibi olsaydı bu şekilde bir açıklama yapılmazdı haberi bulursam linkini paylaşacağım
yanlış biliyorsam siz bilgilendirin beni
bunun yeri burası değil ama haklı olduğumu biliyorum ve kanıtlayacağım ilk örnek mesela günümüzde popüler bir oyun tarayıcıdan google play'e girdiğimiz sayfanın üst kısmında bu gözükür
ama alt kısma inersek şöyle bir şey çıkar
bu ne oluyor acaba ? size soruyorum
Aynen burada bir anlam karmaşası olmuş anlatmak istediğimi tam olarak tercüme etmişsin sağolasın hocam. 4MaGuS durum tam olarak bu biz bu durumdan şikayetçiyiz.Ben 2012den kalma bir sürümden bahsetmiyorum ki. Kitkat ile lollipop uygulama güncellemelerini aynı anda alır genelde ve burada messenger, instagram, facebook gibi 2.3.6yı bile destekleyen uygulamalardan bahsediyoruz.
Evrensel bir platform diyoruz, cihazların hepsi aynı sürümü (14393.67) kullanıyor ve biri uygulama güncellemesi alırken diğeri almıyor. Bence burada bir terslik var.
o ayrı onu başaran ms onu ona sormak lazımAynen burada bir anlam karmaşası olmuş anlatmak istediğimi tam olarak tercüme etmişsin sağolasın hocam. 4MaGuS durum tam olarak bu biz bu durumdan şikayetçiyiz.
Öncelikle hayırlı bayramlar.Microsoft Fotoğraflar uygulaması güncellendi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Güncelleştirilmiş uygulama animasyonlarına ve geçişlerine göz atın
- Hangi cihazla çekildiği önemli olmaksızın videolarınıza yavaş çekim efekti ekleyin
- Paylaş menüsünden Sway'e albümler yükleyin
- Bir ağda depolanan resimler için iyileştirilmiş performans
- Hata düzeltmeleri
- Bir dahaki sefere hangi özellikleri görmek istediğinizi bize Ayarlar > Geri bildirim gönder seçeneğinden bildirin.
Bu gece bir güncelleme daha geldiInstagram Windows 10 Mobile için güncellendi
- Fotoğrafları yakınlaştırmak için pinch to zoom
- Ayarlarda yorumları yönetme özelliği
- Hikayeler yazı tipi rengini değiştirme yeteneği
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gördüm ama detaylarını bilmiyorumBu gece bir güncelleme daha geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?