Yattım (21:30) uyudum ve kalktım (04:00). Daha da uykum gelmez. Bünye alışkın. Geri uyuyamıyorum sıkıntı bu. Oğlum da çok öksürüyor onla da ilgileniyorum bi yandan
Mobil uygulaması yoktu sadece Ios ve Android için vardı. Çünkü web sayfalarında bile sadece Ios ve Android için uygulama barkodu görüyordum. Windows Phone görsem kesin indirirdim yani.
Mobil uygulaması yoktu sadece Ios ve Android için vardı. Çünkü web sayfalarında bile sadece Ios ve Android için uygulama barkodu görüyordum. Windows Phone görsem kesin indirirdim yani.
8.1 için betanın nesini güncelliyorlar hali hazırda win10 çıkacakken. Bütün çabalarını wm10 a verdikleri ugulamaya yöneltseler daha yararlı olur kanımca
8.1 için betanın nesini güncelliyorlar hali hazırda win10 çıkacakken. Bütün çabalarını wm10 a verdikleri ugulamaya yöneltseler daha yararlı olur kanımca
merhaba beyler 6Tag benim telefona neden yüklenmiyor artık . dün 6tag sanki intere bağlantısı yokmuş gibi yapmaya başladı siliyim dedim şimdi indiremiyorum hata kodu :80073cf0
saat ve tarihle uğraştım olmadı .
hafıza kartını çıkarıp taktım olmadı.
ses+ kapatma tuşuna basılı tutup rest attım yine olmadı.