serinaga Üye Adilx05' Alıntı: Maxicepte Çok Yakında Çıkacak Genişletmek için tıkla ... Windows Mobile 10 uyumlu mu ?
Adilx05' Alıntı: Maxicepte Çok Yakında Çıkacak Genişletmek için tıkla ... Windows Mobile 10 uyumlu mu ?
Adilx05 Üye serinaga' Alıntı: Windows Mobile 10 uyumlu mu ? Genişletmek için tıkla ... Hocam diğer yazılım islerimde var hani sürekli üzerinde calismiyorum ama muhtemelen çalışır bende windows phone yok emulator üzerinde çalışıyor şimdilik ama tabi biraz test falan yapmam lazım
serinaga' Alıntı: Windows Mobile 10 uyumlu mu ? Genişletmek için tıkla ... Hocam diğer yazılım islerimde var hani sürekli üzerinde calismiyorum ama muhtemelen çalışır bende windows phone yok emulator üzerinde çalışıyor şimdilik ama tabi biraz test falan yapmam lazım
kimbilir_01 Üye Sensation' Alıntı: Lumia Camera güncellendi. Genişletmek için tıkla ... Bide w10 a kurabilsek
bozkirdangelen Üye kimbilir_01' Alıntı: Bide w10 a kurabilsek Genişletmek için tıkla ... Lumia Camera win mobile 10 yüklü telefonların bazılarında çalışıyor bazılarına da yüklenmiyor bile..
kimbilir_01' Alıntı: Bide w10 a kurabilsek Genişletmek için tıkla ... Lumia Camera win mobile 10 yüklü telefonların bazılarında çalışıyor bazılarına da yüklenmiyor bile..
Esendağlı Üye Windows Phone için "HERE Transit" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
skynet Üye Windows Phone için "PhotoBeamer" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4MaGuS Üye pc de çevrim dışı haritalar güncellendi telefonda 8.1 olduğu için kontrol etmedim ancak 10 kuranlar kontrol etsin bulur belki
pc de çevrim dışı haritalar güncellendi telefonda 8.1 olduğu için kontrol etmedim ancak 10 kuranlar kontrol etsin bulur belki