Aybin.Kilic Üye Windows Phone için "Sleeve Music" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
skynet Üye Windows Phone için "Zello" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Windows Phone için "Zello" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aybin.Kilic Üye Windows Phone için "Disney Solitaire (WP)" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone için "Disney Solitaire (WP)" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
skynet Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bizi değerlendirin diye bir güncelleme geldi Nokia geri bildirim bizi değerlendirin diye değişmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bizi değerlendirin diye bir güncelleme geldi Nokia geri bildirim bizi değerlendirin diye değişmiş
beats Üye skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bizi değerlendirin diye bir güncelleme geldi Nokia geri bildirim bizi değerlendirin diye değişmiş Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Değerlendirdim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bizi değerlendirin diye bir güncelleme geldi Nokia geri bildirim bizi değerlendirin diye değişmiş Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Değerlendirdim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ogzhnoTr Üye Windows Phone için "Tapatalk" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız neyle gönderildiyse gönderildi.
Windows Phone için "Tapatalk" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız neyle gönderildiyse gönderildi.
Aybin.Kilic Üye Sleeve Music gene güncelleme aldı. Windows Phone için "Sleeve Music" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sleeve Music gene güncelleme aldı. Windows Phone için "Sleeve Music" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
skynet Üye Windows Phone için "HdTv" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Windows Phone için "HdTv" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
OttomaN TigeR Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Önüme birçok seçenek sundular. Ben de adamlığı seçtim...
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Surfy güncellendi . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Surfy güncellendi . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
skynet Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Güncellemeyin uygulamayı bozmuşlar direk atıyor açılırken
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Güncellemeyin uygulamayı bozmuşlar direk atıyor açılırken
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Surfy tekrar güncellendi . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ProShot güncellendi . (Samsung ve Huawei telefonlar için destek eklendi.Test aşamasında) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Moovit güncellendi . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 6 Tem 2014
Surfy tekrar güncellendi . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ProShot güncellendi . (Samsung ve Huawei telefonlar için destek eklendi.Test aşamasında) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Moovit güncellendi . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
skynet Üye skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Güncellemeyin uygulamayı bozmuşlar direk atıyor açılırken Genişletmek için tıkla ... Tekrar güncellendi ama hala sorun devam ediyor
skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Güncellemeyin uygulamayı bozmuşlar direk atıyor açılırken Genişletmek için tıkla ... Tekrar güncellendi ama hala sorun devam ediyor
Bay H Üye Time Me Tile uygulaması güncellendi. Yeni gelen özellik sayesinde bekleme ekranı geldi. Bu sayede göz atma ekranı kullanamayan cihazlar için bir alternatif oluşturdu. Bekleme ekranı 4 farklı parlaklık seviyesinde ve ekrana bir kere tıklayarak bir sonraki kademeye geçebilmektesiniz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Time Me Tile uygulaması güncellendi. Yeni gelen özellik sayesinde bekleme ekranı geldi. Bu sayede göz atma ekranı kullanamayan cihazlar için bir alternatif oluşturdu. Bekleme ekranı 4 farklı parlaklık seviyesinde ve ekrana bir kere tıklayarak bir sonraki kademeye geçebilmektesiniz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız