capkino06 Üye tadalar' Alıntı: indiriyor yüzde 96 oldu Genişletmek için tıkla ... veriler taşınıyor (adım 3/6) %73de
tadalar' Alıntı: indiriyor yüzde 96 oldu Genişletmek için tıkla ... veriler taşınıyor (adım 3/6) %73de
4MaGuS Üye Akhtoher' Alıntı: Güncelleme boyutu nedir ? Genişletmek için tıkla ... boyut hatırlamıyorum ancak 5dk sürmedi indirmesi fazla büyük değil skynet' Alıntı: NSU'dan bakan oldu mu gelen giden varmı diye ? Genişletmek için tıkla ... biri ona baksın nasıl bakılıyorsa kolay hemen bakayım beninş. şsarjım yeter hadi daha var biraz ama çarklar ne kadar sürüyor bende daha baya gözüküyor
Akhtoher' Alıntı: Güncelleme boyutu nedir ? Genişletmek için tıkla ... boyut hatırlamıyorum ancak 5dk sürmedi indirmesi fazla büyük değil skynet' Alıntı: NSU'dan bakan oldu mu gelen giden varmı diye ? Genişletmek için tıkla ... biri ona baksın nasıl bakılıyorsa kolay hemen bakayım beninş. şsarjım yeter hadi daha var biraz ama çarklar ne kadar sürüyor bende daha baya gözüküyor
beats Üye tadalar' Alıntı: boyut hatırlamıyorum ancak 5dk sürmedi indirmesi fazla büyük değil biri ona baksın nasıl bakılıyorsa kolay hemen bakayım beninş. şsarjım yeter hadi daha var biraz ama çarklar ne kadar sürüyor bende daha baya gözüküyor Genişletmek için tıkla ... sonradan kopuyor yüzde 70 i bir anda geçiyor yalnız burayı nasıl temizleyecekler
tadalar' Alıntı: boyut hatırlamıyorum ancak 5dk sürmedi indirmesi fazla büyük değil biri ona baksın nasıl bakılıyorsa kolay hemen bakayım beninş. şsarjım yeter hadi daha var biraz ama çarklar ne kadar sürüyor bende daha baya gözüküyor Genişletmek için tıkla ... sonradan kopuyor yüzde 70 i bir anda geçiyor yalnız burayı nasıl temizleyecekler
4MaGuS Üye atil2a' Alıntı: sonradan kopuyor yüzde 70 i bir anda geçiyor yalnız burayı nasıl temizleyecekler Genişletmek için tıkla ... temizliyecekler derken konu dagıldı manasımdamı ali veya özgür abi yapar sorun degil gdr3 gelsin yeter ekrstar bilgilerde veya hakkında da ne yazıyor
atil2a' Alıntı: sonradan kopuyor yüzde 70 i bir anda geçiyor yalnız burayı nasıl temizleyecekler Genişletmek için tıkla ... temizliyecekler derken konu dagıldı manasımdamı ali veya özgür abi yapar sorun degil gdr3 gelsin yeter ekrstar bilgilerde veya hakkında da ne yazıyor
capkino06 Üye tadalar' Alıntı: temizliyecekler derken konu dagıldı manasımdamı ali veya özgür abi yapar sorun degil gdr3 gelsin yeter ekrstar bilgilerde veya hakkında da ne yazıyor Genişletmek için tıkla ... ekstra bilgilerde amber yazıyor hala hakkındada resimdeki gibi aynı sürüm no hata düzeltmeleri sanırım
tadalar' Alıntı: temizliyecekler derken konu dagıldı manasımdamı ali veya özgür abi yapar sorun degil gdr3 gelsin yeter ekrstar bilgilerde veya hakkında da ne yazıyor Genişletmek için tıkla ... ekstra bilgilerde amber yazıyor hala hakkındada resimdeki gibi aynı sürüm no hata düzeltmeleri sanırım
skynet Üye tadalar' Alıntı: temizliyecekler derken konu dagıldı manasımdamı ali veya özgür abi yapar sorun degil gdr3 gelsin yeter ekrstar bilgilerde veya hakkında da ne yazıyor Genişletmek için tıkla ... Aynı
tadalar' Alıntı: temizliyecekler derken konu dagıldı manasımdamı ali veya özgür abi yapar sorun degil gdr3 gelsin yeter ekrstar bilgilerde veya hakkında da ne yazıyor Genişletmek için tıkla ... Aynı
4MaGuS Üye turbocore99' Alıntı: cihaz ney ? Genişletmek için tıkla ... L920 skynet' Alıntı: Aynı Genişletmek için tıkla ... lumia pusher gibi programlardan sistem dosyalarını güncellemeyi denesene birhala çarklar yüzde 10 civarında dolmuyor ya ;(
turbocore99' Alıntı: cihaz ney ? Genişletmek için tıkla ... L920 skynet' Alıntı: Aynı Genişletmek için tıkla ... lumia pusher gibi programlardan sistem dosyalarını güncellemeyi denesene birhala çarklar yüzde 10 civarında dolmuyor ya ;(
capkino06 Üye tadalar' Alıntı: L920 lumia pusher gibi programlardan sistem dosyalarını güncellemeyi denesene birhala çarklar yüzde 10 civarında dolmuyor ya ;( Genişletmek için tıkla ... ben denedim yok güncelleme 6tag güncelleme almış bu arada
tadalar' Alıntı: L920 lumia pusher gibi programlardan sistem dosyalarını güncellemeyi denesene birhala çarklar yüzde 10 civarında dolmuyor ya ;( Genişletmek için tıkla ... ben denedim yok güncelleme 6tag güncelleme almış bu arada
skynet Üye tadalar' Alıntı: L920 lumia pusher gibi programlardan sistem dosyalarını güncellemeyi denesene birhala çarklar yüzde 10 civarında dolmuyor ya ;( Genişletmek için tıkla ... Denedim güncel bir şey çıkmadı
tadalar' Alıntı: L920 lumia pusher gibi programlardan sistem dosyalarını güncellemeyi denesene birhala çarklar yüzde 10 civarında dolmuyor ya ;( Genişletmek için tıkla ... Denedim güncel bir şey çıkmadı
4MaGuS Üye capkino06' Alıntı: ben denedim yok güncelleme 6tag güncelleme almış bu arada Genişletmek için tıkla ... boşunamı sevindik ney kursun bende kontrol edeyim bir
capkino06' Alıntı: ben denedim yok güncelleme 6tag güncelleme almış bu arada Genişletmek için tıkla ... boşunamı sevindik ney kursun bende kontrol edeyim bir