çer çöp dediğin senin ilgini çekmeyebilir. Fakat hem güvenlik hem de diğer kriterleri karşılıyorsa uygulama onaylanır. Test edilmeden ve gerekli kriterleri taşımadan mağazada uygulama yayınlanmaz.
O yüzden mi temple run diye bi uygulama yapmışlar paralı adam indirmiş meğer içinde fotolar varmış. Adam isyan ediyordu hiç mi kontrol edilmiyor falan diye. Buna ne diyeceksiniz?
buna ne diyeceksiniz gibi bir cümle hoş olmamış ama yine de cevap vereyim.
mağazada uygulama yayınlamanın kriterleri var. Uygulamanın ücretli veya ücretsiz olacağını,ücretini geliştirici belirler. Zaten o uygulamanın resmi oyun olmadığı da gün gibi ortadadır. Geliştirici basit bir uygulama yazıp fiyatını da mağazadaki üst sınır olan 499$ olarak da belirleyebilir. Burada suçlu Microsoft mu oluyor yani. Microsoft uygulamaları,teknik,güvenlik,uyumluluk ve +18 adult içerik yönünden inceler.
Evet sadece güncelleme bildirimi değilde yeniliklerden ve uygulama kendisinde olmayan üyeler için ne işe yaradığı dan kısa kısa açıklamalar yapsak daha iyi olmaz mı ?
Evet sadece güncelleme bildirimi değilde yeniliklerden ve uygulama kendisinde olmayan üyeler için ne işe yaradığı dan kısa kısa açıklamalar yapsak daha iyi olmaz mı ?
Facebook beta da önce test ediyorlar iyi çalışıyorsa normal facebook a da getiriyorlar aynı güncellemeyi. Zaten uygulama öyle bi yere geldi şu saatten sonra çoğunlukla performans iyileştirmeleri görürüz gibime geliyor.