Hocam haftalık bilgilerine pek dikkat etmedim de zaten bendeki sorun live tile ben uygulamaya girmediğim sürece kendini güncellemiyordu nedense ama artık düzelmiş yani win7'nin hava durumu gösterme aracı ile aynı anda kendini güncelliyor diyebilirim
bing hava durumu internet gördüğü zaman güncelliyor ancak şöyle bir şey var normalde nete girmeden 5 günlük hava durumu alıyor ancak onu günlük olarak live tile aktarmıyordu mesela bu gün 20 derece yarın 15 derece yerine 5 günde 20 derece olarak gösteriyor dolayısı ile her zaman prgoramın içine girip bakmak gerekiyor birde için girsen bile live tile güncellemyiordu neyse biraz karışık bir konu deneme yaparım ben bakalım düzelmiş mi
bing hava durumu internet gördüğü zaman güncelliyor ancak şöyle bir şey var normalde nete girmeden 5 günlük hava durumu alıyor ancak onu günlük olarak live tile aktarmıyordu mesela bu gün 20 derece yarın 15 derece yerine 5 günde 20 derece olarak gösteriyor dolayısı ile her zaman prgoramın içine girip bakmak gerekiyor birde için girsen bile live tile güncellemyiordu neyse biraz karışık bir konu deneme yaparım ben bakalım düzelmiş mi
nokia cinemagraph güncellendi;
Nokia Cinemagraph'ın bu son sürümü 720p çözünürlüklü, geliştirilmiş HD animasyonlar sunar. Şimdi çapraz soluklaştırma geçişleri ve rengi öne çıkarma özelliği dikkat çekici. Fikrinizi değiştirirseniz artık orijinal renkleri geri yüklemek kolay.