eRdaL. Üye 'İsmet'' Alıntı: Bana ne porticodan önce ne de sonra geldi Deli olcam Genişletmek için tıkla ... aynen aldığım günden beri mağaza,üzerinde güncelleme,göremedim şimdi yanımda arkadaş ta üç güncelleme gösteriyor bende 0
'İsmet'' Alıntı: Bana ne porticodan önce ne de sonra geldi Deli olcam Genişletmek için tıkla ... aynen aldığım günden beri mağaza,üzerinde güncelleme,göremedim şimdi yanımda arkadaş ta üç güncelleme gösteriyor bende 0
PureFood Üye erdal8142' Alıntı: aynen aldığım günden beri mağaza,üzerinde güncelleme,göremedim şimdi yanımda arkadaş ta üç güncelleme gösteriyor bende 0 Genişletmek için tıkla ... harbiden sinir bozucu
erdal8142' Alıntı: aynen aldığım günden beri mağaza,üzerinde güncelleme,göremedim şimdi yanımda arkadaş ta üç güncelleme gösteriyor bende 0 Genişletmek için tıkla ... harbiden sinir bozucu
MrCommanDTr Emekli Yönetici arkadaşlar bunu sorun olarak diğer Lumia konularına yazabiliriz bu konu sadece güncellemelerle ilgili bilgilendirme amaçlıdır.
arkadaşlar bunu sorun olarak diğer Lumia konularına yazabiliriz bu konu sadece güncellemelerle ilgili bilgilendirme amaçlıdır.
eRdaL. Üye 'İsmet'' Alıntı: harbiden sinir bozucu Genişletmek için tıkla ... hem de çok bozucu Bi çözüm yolu bulmamız lazım
'İsmet'' Alıntı: harbiden sinir bozucu Genişletmek için tıkla ... hem de çok bozucu Bi çözüm yolu bulmamız lazım
kimbilir_01 Üye prototype browser güncellendi ve maps uygulaması güncellendi buradan; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
prototype browser güncellendi ve maps uygulaması güncellendi buradan; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi Mehdoh twetter uygulamasi wp7 ve wp8 icin guncellendi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi proshot for wp8 v2.4 sürümünüe güncellendi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ANIL Admin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız güncellendi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız güncellendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız güncellendi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız güncellendi.
OttomaN TigeR Üye Ekstralar+Bilgi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekran+Dokunma Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekstralar+Bilgi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekran+Dokunma Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bulutsuzgece Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ekstralar+Bilgi Ekran+Dokunma Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Gökçen, bana da 1 haftadır güncellemeler gelmiyor. En azından sayende Ekstraları ve Dokunmayı güncelledim
OttomaN TigeR' Alıntı: Ekstralar+Bilgi Ekran+Dokunma Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Gökçen, bana da 1 haftadır güncellemeler gelmiyor. En azından sayende Ekstraları ve Dokunmayı güncelledim
nanotex Üye bulutsuzgece' Alıntı: Teşekkürler Gökçen, bana da 1 haftadır güncellemeler gelmiyor. En azından sayende Ekstraları ve Dokunmayı güncelledim Genişletmek için tıkla ... Hahah nasıl ama o duygu
bulutsuzgece' Alıntı: Teşekkürler Gökçen, bana da 1 haftadır güncellemeler gelmiyor. En azından sayende Ekstraları ve Dokunmayı güncelledim Genişletmek için tıkla ... Hahah nasıl ama o duygu
bulutsuzgece Üye Bu arada mağaza güncellemesi değil ama Nokia Software Updater'a da güncelleme gelmiş bilginiz olsun. Sanırım Windows 8 ile ilgili bazı uyumsuzluklarla ilgili güncelleme. (v2.0.6 olmuş)
Bu arada mağaza güncellemesi değil ama Nokia Software Updater'a da güncelleme gelmiş bilginiz olsun. Sanırım Windows 8 ile ilgili bazı uyumsuzluklarla ilgili güncelleme. (v2.0.6 olmuş)
OttomaN TigeR Üye bulutsuzgece' Alıntı: Teşekkürler Gökçen, bana da 1 haftadır güncellemeler gelmiyor. En azından sayende Ekstraları ve Dokunmayı güncelledim Genişletmek için tıkla ... rica ederim ama senin cihazda aksamazdı, bu nasıl iş anlamış değilim.
bulutsuzgece' Alıntı: Teşekkürler Gökçen, bana da 1 haftadır güncellemeler gelmiyor. En azından sayende Ekstraları ve Dokunmayı güncelledim Genişletmek için tıkla ... rica ederim ama senin cihazda aksamazdı, bu nasıl iş anlamış değilim.