papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
aynen kadeşim sarıyor her tarafısarmaşık büyüyecek gibi
onlar donanımsal dostum onları güncellemeyle alman imkansızNFC, Bit-Locker ve Ekran çözünürlük farklılıkları ni da alsak iyi olrdu ama windows 8 le yetinecegiz artik
Sizden bir Lumia 900 incelemesi bekliyoruz hocamonlar donanımsal dostum onları güncellemeyle alman imkansız
aynen kadeşim sarıyor her tarafı
5haziranda telefonum geliyor uçak düşmezse
Sizden bir Lumia 900 incelemesi bekliyoruz hocam
wp8 ile gelebilebilecekler listesine adobe flash player ı da ekleyebiliriz ama kesin degil microsoft şu anda adobe firmasıyla uyumluluk güvenlik ve performans kriterleri üzerinde görüşüyor anlaşılabilirse wp8 ie10 da flash destegi de olucak
---------- Eklendi @ 00:20:32 ---------- Yazıldı @ 00:16:49 ----------
5haziranda telefonum geliyor uçak düşmezsebir kac günlük incelemeden sonra güzel bir konu açıcaz allahın izniyle
5800 için kesinlikle çıkmaz bundan adım kadar eminim, ama 3310 için bir ihtimal...5800 içinde bekliyoruz)
İşte bu güzel haber...wp8 ile gelebilebilecekler listesine adobe flash player ı da ekleyebiliriz ama kesin degil microsoft şu anda adobe firmasıyla uyumluluk güvenlik ve performans kriterleri üzerinde görüşüyor anlaşılabilirse wp8 ie10 da flash destegi de olucak
İnşallah.5haziranda telefonum geliyor uçak düşmezsebir kac günlük incelemeden sonra güzel bir konu açıcaz allahın izniyle
wp8 ile gelebilebilecekler listesine adobe flash player ı da ekleyebiliriz ama kesin degil microsoft şu anda adobe firmasıyla uyumluluk güvenlik ve performans kriterleri üzerinde görüşüyor anlaşılabilirse wp8 ie10 da flash destegi de olucak
---------- Eklendi @ 00:20:32 ---------- Yazıldı @ 00:16:49 ----------
5haziranda telefonum geliyor uçak düşmezsebir kac günlük incelemeden sonra güzel bir konu açıcaz allahın izniyle
5800 içinde bekliyoruz)
İyi de 5800'a iOS 5 çıktı.
İyi de 5800'a iOS 5 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?