evarietyw
Üye
-
Konu Sahibi
-
Herkes görüyor eksiklerimiz var market olsun yazılım olsun. Bu işletim sistemi kendini toparlayana kadar geçen sürede sizce de diğerleri alıp başını gitmez mi Windows Phone hayal kırıklığı olarak kalmaz mı ? Sizce yarışabilecekmiyiz bugunki tanıtımdan sonra benim pek ümidim kalmadı açıkçası..
Yazılım yönünden hayalkırıklığına uğramak için erken.
Microsoft'tan gelecek haberleri beklemeliyiz.
Ancak donanım yönünden Nokia'nın hala yarışa katılmaya niyeti yok, orası kesin gibi.
Kameradan gidiyorlar sürekli. Diğer donanım yerinde sayıyor.
Belki çok donanım gerekmiyor bu sistem için.
Ama Nokia'nın biraz da rakamlara oynaması lazım.
Neyse, daha önce de söylediğim gibi.
Bizim için önemli olan sistemin gelişmesi.
Elimizdeki donanımlar şuan işimizi görüyor bence.
Bakalım önümüzdeki 2 aylık süreçte Microsoft'tan ne gibi haberler gelecek.
Yazılım yönünden hayalkırıklığına uğramak için erken.
Microsoft'tan gelecek haberleri beklemeliyiz.
Donanım yönünden Nokia'nın hala yarışa katılmaya niyeti yok, orası kesin gibi.
Kameradan gidiyorlar sürekli. Diğer donanım yerinde sayıyor.
Belki çok donanım gerekmiyor bu sistem için.
Ama Nokia'nın biraz da rakamlara oynaması lazım.
Maalesef Nokia yine üzdü milyonlarca insanı...
http://www.maxicep.com/windows-phon...-temmuz-ayinda-amber-guncellemesi-799868.html
Beni asıl üzen Microsoft'un suskunluğu.
Umarım bu kadar beklettiğine değecek geliştirmeler getirir önümüzdeki Temmuz ayına kadar.
http://www.maxicep.com/windows-phon...-temmuz-ayinda-amber-guncellemesi-799868.html
Umarım bu kadar beklettiğine değecek geliştirmeler getirir önümüzdeki Temmuz ayına kadar.
Aynen/İnşallah
Temmuz da bu güncellemeler gelse nolur ben şimdi istiyorum :P Nokia alıcan olsun çok üzdün bizleri. Aldığımız günden beri telefon eskidi. O güncelleme ile birlikte telefonları da toplatıp donanımlarını da güncellesinler yeniolarak geri versinler.1650 lira para verdik ama eksik özelliklerine verdik bu parayı. Yani bakın radyosu çalışmıyor. Artık ayıplı maldan sayılıyor iade yada bir üst model isteme hakkımız yok mu kardeşim.
artık radyonun aktif edilmesinin gerekliliğinden bahsediyor.nasıl yani ben telefonu almadan önce radyosu olmadığını biliyordum ki ilk alanlardanım her yerde yazıyordu fm radyonun olmadığı
Allah aşkına kullanıcıları hariç kaç kişi nokianın haritasını konuşuyor? Halbuki iphonunkinden de samsungunkinden de yandexinkinden de iyi ama reklam yok. Anca iphonela samsungu karalıyor. Tamam tel süper hızlı ama bunu kim biliyor. Kullanmayan bilmiyor. Ama kullanan kullanmayan herkes s3 hızlı diyebiliyor. Nokia hayal kırıklığı olma yolunda hızla ilerliyor.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Windows phone 8 = Windows vista
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?