Çoğu Geliştirici Windows 10 Mobile özelliklerini destekleyen uygulamalarını güncelleme henüz yayınlanmadığı için bekletiyor. Muhtemelen güncelleme yayınlandıktan sonra yeni özelliklerle güncellenen uygulamalar da kullanıma sunulur.
Menülerin yazı tipi incelmiş, yeni ifadeler eklendi(yanlışım yoksa beta olmadan ilk kez Windows Phone'de!), ifade ekleme ekranı değişti, medya paylaşım seçenekleri değişmiş, Türkçeleştirme iyileştirmeleri, uygulama artık çıkınca arka planda açık kalıyor.
Menülerin yazı tipi incelmiş, yeni ifadeler eklendi(yanlışım yoksa ilk kez Windows Phone'de!), ifade ekleme ekranı değişti, medya paylaşım seçenekleri değişmiş, Türkçeleştirme iyileştirmeleri, uygulama artık çıkınca arka planda açık kalıyor.
fotoğraf için ayrı video için ayrı kamera açmaya gerek kalmamış artık, direkt whatsapp üzerinden kamerayı açınca fotoğraf için basın, video için basılı tutun yazıyor. güzel de olmuş
bir de bu ifadeler sanırım ilk bize geldiği doğru olabilir, eşime attım bi kaç yeni ifade, bunlar ne bende kare çıkıyor dedi :P
Arka planda açık kalma olayı bende de var ve Denim deyin ben hâlâ.
Birde bende mi sorun var bilmiyorum ama arka planda açık olmasına rağmen yine uygulamalardan girmeye çalıştığımda bazen sürdürülüyor yazısı çıkıyor ve eskisi gibi gene bekliyorum