phasan Üye dakamon' Alıntı: Sonunda. Androidte zırt pırt güncelleme alıyor ios tada bizde de aylar sonra Genişletmek için tıkla ... facebook alınca whatsapp artık eskısı gibi guncelleme gelmıyor ios emreeozden' Alıntı: Galiba mp3 paylaşımından ses yok daha Genişletmek için tıkla ... o android de var mıkı o ozellık
dakamon' Alıntı: Sonunda. Androidte zırt pırt güncelleme alıyor ios tada bizde de aylar sonra Genişletmek için tıkla ... facebook alınca whatsapp artık eskısı gibi guncelleme gelmıyor ios emreeozden' Alıntı: Galiba mp3 paylaşımından ses yok daha Genişletmek için tıkla ... o android de var mıkı o ozellık
skynet Üye phasan' Alıntı: facebook alınca whatsapp artık eskısı gibi guncelleme gelmıyor ios o android de var mıkı o ozellık Genişletmek için tıkla ... Evet var
phasan' Alıntı: facebook alınca whatsapp artık eskısı gibi guncelleme gelmıyor ios o android de var mıkı o ozellık Genişletmek için tıkla ... Evet var
phasan Üye skynet' Alıntı: Evet var Genişletmek için tıkla ... mp3 gondermeyi bilmiyordum whatsapp dan ios ta yokta
skynet' Alıntı: Evet var Genişletmek için tıkla ... mp3 gondermeyi bilmiyordum whatsapp dan ios ta yokta
4MaGuS Üye skynet' Alıntı: Evet var Genişletmek için tıkla ... bende var diye biliyorum ama çalışmıyor 2-3 ay önce denemiştim öyleydi yeni güncelleme gelmedi ise sorun hala devam ediyor arkadaş bana soruyordu nasıl yolluyacagız diye
skynet' Alıntı: Evet var Genişletmek için tıkla ... bende var diye biliyorum ama çalışmıyor 2-3 ay önce denemiştim öyleydi yeni güncelleme gelmedi ise sorun hala devam ediyor arkadaş bana soruyordu nasıl yolluyacagız diye
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi dakamon' Alıntı: Nedir bunlar? Genişletmek için tıkla ... İlk mesajda
dakamon Üye Sensation' Alıntı: İlk mesajda Genişletmek için tıkla ... İlk cızırtı meselesini ben dile getirmiştim vay be demekki geri dönüşler yapıldı ki giderilmiş
Sensation' Alıntı: İlk mesajda Genişletmek için tıkla ... İlk cızırtı meselesini ben dile getirmiştim vay be demekki geri dönüşler yapıldı ki giderilmiş
suyunsesi Üye Son eklemelerle epey bir düzelme olacak gibi. Güncellemenin ne zaman verileceğine dair bir sızıntı olsada daha Bi sevinsek.
Son eklemelerle epey bir düzelme olacak gibi. Güncellemenin ne zaman verileceğine dair bir sızıntı olsada daha Bi sevinsek.
ArMaGeDdOn_87 Üye Gdr1+Denim güncellemesi dağıtıldıktan sonra whats app için beklenen yeni güncelleme gelir
Emre Üye bulutsuzgece' Alıntı: Evet bu önemli. Hem Skype hem WhatsApp hem de diğer uygulamalara gelmeli artık... Genişletmek için tıkla ... Skype Microsoft`un Malı Olduğunu Unutuyor Sanırım Haber İçin
bulutsuzgece' Alıntı: Evet bu önemli. Hem Skype hem WhatsApp hem de diğer uygulamalara gelmeli artık... Genişletmek için tıkla ... Skype Microsoft`un Malı Olduğunu Unutuyor Sanırım Haber İçin
Rainesto Üye Şu mp3 gönderme ve batarya iyileştirmeleri gelse whatsapp o zaman yeterli olur benim için