Ecnyz123 Üye crrrlax' Alıntı: Pc Win7 benimde neleri indirecem nasıl yapılır anlatırmısnız ben anlamdımda Genişletmek için tıkla ... Aiyingyong isimli çin programını indirin video da gosterildiği gibi adımları uygulayın veya mini sdk 8.0 lite kurun hangisini isterseniz
crrrlax' Alıntı: Pc Win7 benimde neleri indirecem nasıl yapılır anlatırmısnız ben anlamdımda Genişletmek için tıkla ... Aiyingyong isimli çin programını indirin video da gosterildiği gibi adımları uygulayın veya mini sdk 8.0 lite kurun hangisini isterseniz
crrrlax Üye Ecnyz123' Alıntı: Aiyingyong isimli çin programını indirin video da gosterildiği gibi adımları uygulayın veya mini sdk 8.0 lite kurun hangisini isterseniz Genişletmek için tıkla ... videodaki gibi yapabilir miyim win 7 de
Ecnyz123' Alıntı: Aiyingyong isimli çin programını indirin video da gosterildiği gibi adımları uygulayın veya mini sdk 8.0 lite kurun hangisini isterseniz Genişletmek için tıkla ... videodaki gibi yapabilir miyim win 7 de
Ecnyz123 Üye crrrlax' Alıntı: videodaki gibi yapabilir miyim win 7 de Genişletmek için tıkla ... Tabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapın
crrrlax' Alıntı: videodaki gibi yapabilir miyim win 7 de Genişletmek için tıkla ... Tabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapın
crrrlax Üye knk Ecnyz123' Alıntı: Tabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapın Genişletmek için tıkla ... Ecnyz123' Alıntı: Tabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapın Genişletmek için tıkla ... kardeş ya ben eyw driverler nereden yukliyeceyız Ecnyz123' Alıntı: Tabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapın Genişletmek için tıkla ... fdriverleri nasıl yuklicez ya benim fazla aram yokturda onlarla
knk Ecnyz123' Alıntı: Tabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapın Genişletmek için tıkla ... Ecnyz123' Alıntı: Tabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapın Genişletmek için tıkla ... kardeş ya ben eyw driverler nereden yukliyeceyız Ecnyz123' Alıntı: Tabi driverları kurun konunun başındaki programı indirin yapın Genişletmek için tıkla ... fdriverleri nasıl yuklicez ya benim fazla aram yokturda onlarla
hajkhanx33 Üye Salla herşeyi şi mm di sen teli taktın mı pc goruorsa 8.0 sa tel program ı kur unlok et bitti MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Salla herşeyi şi mm di sen teli taktın mı pc goruorsa 8.0 sa tel program ı kur unlok et bitti MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
crrrlax Üye hajkhanx33' Alıntı: Salla herşeyi şi mm di sen teli taktın mı pc goruorsa 8.0 sa tel program ı kur unlok et bitti MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... eyw reis
hajkhanx33' Alıntı: Salla herşeyi şi mm di sen teli taktın mı pc goruorsa 8.0 sa tel program ı kur unlok et bitti MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... eyw reis
Ecnyz123 Üye Benim telefonuda görüyor pc driversiz Ama unlock olmuyor yapamassanız konunun en başına gidin orda driverları paylaşmışlar.
Benim telefonuda görüyor pc driversiz Ama unlock olmuyor yapamassanız konunun en başına gidin orda driverları paylaşmışlar.
crrrlax Üye Ecnyz123' Alıntı: Benim telefonuda görüyor pc driversiz Ama unlock olmuyor yapamassanız konunun en başına gidin orda driverları paylaşmışlar. Genişletmek için tıkla ... gerekirse tq kullanakta yapak sunu
Ecnyz123' Alıntı: Benim telefonuda görüyor pc driversiz Ama unlock olmuyor yapamassanız konunun en başına gidin orda driverları paylaşmışlar. Genişletmek için tıkla ... gerekirse tq kullanakta yapak sunu
Ecnyz123 Üye crrrlax' Alıntı: gerekirse tq kullanakta yapak sunu Genişletmek için tıkla ... Bana mesaj atın yardımcı olurum halledemesseniz.
crrrlax' Alıntı: gerekirse tq kullanakta yapak sunu Genişletmek için tıkla ... Bana mesaj atın yardımcı olurum halledemesseniz.
crrrlax Üye Ecnyz123' Alıntı: Bana mesaj atın yardımcı olurum halledemesseniz. Genişletmek için tıkla ... az sonra başlıcam takıldıgımda mesaj atarım sana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ne yapmam lazım
Ecnyz123' Alıntı: Bana mesaj atın yardımcı olurum halledemesseniz. Genişletmek için tıkla ... az sonra başlıcam takıldıgımda mesaj atarım sana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ne yapmam lazım
byibo Üye Tacettinn' Alıntı: Navitel Navigator isimli uygulamanın cracki var mı acaba ? Genişletmek için tıkla ... 1.sayfada gerekli linkler mevcut arkadaşım
Tacettinn' Alıntı: Navitel Navigator isimli uygulamanın cracki var mı acaba ? Genişletmek için tıkla ... 1.sayfada gerekli linkler mevcut arkadaşım
skynet Üye faseww' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu hatayı alıyorum çözümü ne arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Yükleme sınırını aştığınız için uyarı veriyor
faseww' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu hatayı alıyorum çözümü ne arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Yükleme sınırını aştığınız için uyarı veriyor
byibo Üye mrx.onax' Alıntı: ya benim tel l520 wp 8.1 pc de win7 32 bit ben yapabilir miyim unlocku :/ Genişletmek için tıkla ... evet arkadaşım yapabilirsin win 7 için minisdk 8 lite ve gerekli sürücüleri yüklediğin zaman yapabilirsin
mrx.onax' Alıntı: ya benim tel l520 wp 8.1 pc de win7 32 bit ben yapabilir miyim unlocku :/ Genişletmek için tıkla ... evet arkadaşım yapabilirsin win 7 için minisdk 8 lite ve gerekli sürücüleri yüklediğin zaman yapabilirsin
faseww Üye skynet' Alıntı: Yükleme sınırını aştığınız için uyarı veriyor Genişletmek için tıkla ... hiç yükleme yapmadım ki daha daha doğrusu yapamadım hep aynı hatayı veriyor
skynet' Alıntı: Yükleme sınırını aştığınız için uyarı veriyor Genişletmek için tıkla ... hiç yükleme yapmadım ki daha daha doğrusu yapamadım hep aynı hatayı veriyor