Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Konu Sahibi
yani bu işlemi yaparsak garanti dışı kalma diye birşey yok mu ?

kardeşim bu yöntem yasal birşey bence garanti dışına çıkmaz ha çıktı diyelim bir sorunun olursa unregister yap gönder arkadaş ss de atmış bak

mtoyanik

Üye
kardeşim bu yöntem yasal birşey bence garanti dışına çıkmaz ha çıktı diyelim bir sorunun olursa unregister yap gönder arkadaş ss de atmış bak
unregister nasıl yapılıyor peki ?
kusura bakmayın yeni takip ediyorum konuyu belki daha önce konuşuldu bunlar.

Konu Sahibi
unregister nasıl yapılıyor peki ?
kusura bakmayın yeni takip ediyorum konuyu belki daha önce konuşuldu bunlar.

ilk sayfada Bi adımda register butonuna basıyoruz ya unlock olunca o butonun yerinde unregister yazıyor tek tıkla işlem tamam

afwerker

Üye
Arkadaşlar bu arada telefonu ayarlardan sıfırladım ve unregister olarak gözüküyor. Soranlar için

gurmer21

Üye
merhaba

app deployment veya wp power tools uygulamaları ile telefona en fazla 2 xap atabiliyoruz.2 den fazla atmak için bir önce attığımızı silmemiz gerekiyor.Bunun başka biryolu yokmudur arkadaşlar?

bende win 7 var yukardakı hiç bişeyi yuklemeyedım

4MaGuS

Üye
merhaba

app deployment veya wp power tools uygulamaları ile telefona en fazla 2 xap atabiliyoruz.2 den fazla atmak için bir önce attığımızı silmemiz gerekiyor.Bunun başka biryolu yokmudur arkadaşlar?
ben denedim şuan benim telde 3 tane app studio ile yapılan .xap dosyası va çalışıyor onlarda siz tam olarak bundan mı bahsediyorsunuz

Konu Sahibi
sınır 2 beyler başka çare yok

Arkadaslar unlock derken sim kilidi kaldırmak mi oluyor?

unlock yapan arkadaşlar miami güncellemesi olmuş versiyonunu bu siteden indirebilirsiniz , sıfır kasma var, ortada optimize edicek bitek facebook bağlantısı var başkada bir sorun yok

Tepkiler: skynet
Rica ederim kiloo Games in mağdurlarını sevindirebildiysem ne mutlu bana