Mia Alfanso Üye Konu Sahibi Çalışacağına eminim videosuda vardı belki bilenler vardı l520 de mc4 oynuyordu alan olsa denerim ama yok
Çalışacağına eminim videosuda vardı belki bilenler vardı l520 de mc4 oynuyordu alan olsa denerim ama yok
CANGO97 Üye skynet' Alıntı: Hay aksi ya win8 gerekiyormuş Bende win 7 var Genişletmek için tıkla ... aynen bi çozümü yokmu ? bu win 8 olayayının
skynet' Alıntı: Hay aksi ya win8 gerekiyormuş Bende win 7 var Genişletmek için tıkla ... aynen bi çozümü yokmu ? bu win 8 olayayının
Mia Alfanso Üye Konu Sahibi CANGO97' Alıntı: aynen bi çozümü yokmu ? bu win 8 olayayının Genişletmek için tıkla ... ilk mesajda var bak lite sdk diye o nu indir normal sdk yerine aynı işi görüyor
CANGO97' Alıntı: aynen bi çozümü yokmu ? bu win 8 olayayının Genişletmek için tıkla ... ilk mesajda var bak lite sdk diye o nu indir normal sdk yerine aynı işi görüyor
aloistanbul Üye ben unlock yaptım ama wp power toolsu açtığımda şu çıkıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben unlock yaptım ama wp power toolsu açtığımda şu çıkıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
realname11 Üye CANGO97' Alıntı: aynen bi çozümü yokmu ? bu win 8 olayayının Genişletmek için tıkla ... sdk 8.0 lite sürümü çalışıyor win7 de
CANGO97' Alıntı: aynen bi çozümü yokmu ? bu win 8 olayayının Genişletmek için tıkla ... sdk 8.0 lite sürümü çalışıyor win7 de
skynet Üye aloistanbul' Alıntı: ben unlock yaptım ama wp power toolsu açtığımda şu çıkıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... O esnada telefonun ekranı açık olsun
aloistanbul' Alıntı: ben unlock yaptım ama wp power toolsu açtığımda şu çıkıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... O esnada telefonun ekranı açık olsun
aloistanbul Üye skynet' Alıntı: O esnada telefonun ekranı açık olsun Genişletmek için tıkla ... Açık aynı hatayı veriyor
skynet' Alıntı: O esnada telefonun ekranı açık olsun Genişletmek için tıkla ... Açık aynı hatayı veriyor
Mia Alfanso Üye Konu Sahibi gaag' Alıntı: temple run 2 acayip kasıyor sizdede öylemi Genişletmek için tıkla ... maalesef oyle onun yerine oz veya brave deneyin ? Bende sorunsuzdu
gaag' Alıntı: temple run 2 acayip kasıyor sizdede öylemi Genişletmek için tıkla ... maalesef oyle onun yerine oz veya brave deneyin ? Bende sorunsuzdu
Mia Alfanso Üye Konu Sahibi aloistanbul' Alıntı: Açık aynı hatayı veriyor Genişletmek için tıkla ... Hata ney göremiyorum şu an
Mia Alfanso Üye Konu Sahibi gaag' Alıntı: subway de sizdede görüntü kalitesi biraz kötü mü Genişletmek için tıkla ... o 1 gb ram lerdede aynı kasmasın diye kaliteyi düşürmüşler
gaag' Alıntı: subway de sizdede görüntü kalitesi biraz kötü mü Genişletmek için tıkla ... o 1 gb ram lerdede aynı kasmasın diye kaliteyi düşürmüşler
aloistanbul Üye Mia Alfanso' Alıntı: Hata ney göremiyorum şu an Genişletmek için tıkla ... ben de onu anlamadım işte wp power toolsu direk kuramadım verdiğiniz linkden( Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) indirdim
Mia Alfanso' Alıntı: Hata ney göremiyorum şu an Genişletmek için tıkla ... ben de onu anlamadım işte wp power toolsu direk kuramadım verdiğiniz linkden( Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) indirdim
aloistanbul Üye Mia Alfanso' Alıntı: Evet ne yazıyor orda Genişletmek için tıkla ... bişey mi yazıyo ben mi görmüyorum
Mia Alfanso' Alıntı: Evet ne yazıyor orda Genişletmek için tıkla ... bişey mi yazıyo ben mi görmüyorum