Windows Phone CFW

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Windows Phone CFW
Arkadaşlar yeni bir CFW yüklemeyi düşünüyorum. Görselliği , şarjı , ram'i , stabilitesi benim için çok önemli. Kullanıpta memnun kullandığınız CFW varsa buradan yazabilirsiniz. Ben bu Görseldeki CFW'yi yüklemek istiyorum.

Kullananlar varsa yorum yapmalarını rica ediyorum. Ayrıca Emin olmak için soruyorum. Bu resimdeki haqangüven'in
Windows Phone CFW'si mi ?

Şimdiden herkese teşekkürler.

Evet Hakan Güvenin CFW Sidir ...

süper bir cfw ama baya bi hatası var onun için fp4 fp5 saybian belle yüklemeni öneririm

ben xperince öneririm.görsel bakımından tatmin edici düzeyde.hız konusunda gayet başarılı.hakangüvenin cfwsini de kullandım fakat görsellik fazla olduğu için hem şarj tüketimi fazla hemde ram biraz fazla tüketiyor.son olarakta geçenlerde istediğin ev ekranı teması xperience de var

ewet birde onu önerebilirm oda güzel

Konu Sahibi

Aslında ben ev ekranı için yüklüyorum. Bu resimdeki 1. Ev ekranını istiyorum. Ama spb shell gibi olmasın sisteme gömülü olsun istiyorum ama bu belle shell Cfw'ler çok fazla ram yiyor. Ben sadece ev ekranını istiyorum ve ram yemesin.

Ben WP8 Teması + Widgetizerle telin ekranını cfw siz WP8 li telefonlara benzettim, harika oldu tavsiye ederim.

Konu Sahibi

Arkadaşlar böyle bir ev ekranı olupta ortalama Ram'i 55-60 mb olan CFW var mı ?

fp5 fp4 ama şarj 1 gün yetiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...