sataer Üye m542tf' Alıntı: hem dünyadaki ilk wp8 de onda olurdu Genişletmek için tıkla ... ona wp 8 gelmeyecek malesef..
m542tf' Alıntı: hem dünyadaki ilk wp8 de onda olurdu Genişletmek için tıkla ... ona wp 8 gelmeyecek malesef..
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi sataer' Alıntı: seninkini yollayaydın abi Genişletmek için tıkla ... az yesin de alsın bir tane diyecem zaten zayıflıktan ölüyor
sataer' Alıntı: seninkini yollayaydın abi Genişletmek için tıkla ... az yesin de alsın bir tane diyecem zaten zayıflıktan ölüyor
man20 Üye papakudioflu' Alıntı: az yesin de alsın bir tane diyecem zaten zayıflıktan ölüyor Genişletmek için tıkla ... güzel espri
papakudioflu' Alıntı: az yesin de alsın bir tane diyecem zaten zayıflıktan ölüyor Genişletmek için tıkla ... güzel espri
sataer Üye papakudioflu' Alıntı: az yesin de alsın bir tane diyecem zaten zayıflıktan ölüyor Genişletmek için tıkla ... hahaa abi whatsapp a gel de iki muhabbet edelim bea
papakudioflu' Alıntı: az yesin de alsın bir tane diyecem zaten zayıflıktan ölüyor Genişletmek için tıkla ... hahaa abi whatsapp a gel de iki muhabbet edelim bea
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi m542tf' Alıntı: Ali wp8 konusunu bekliyorum senden Genişletmek için tıkla ... kafam corba oldu biraz toparlamam lazım aslında bir sürü yenilikten bahsedildi ama şu anda hiçbirini hatırlamıyorum video yu bulup tekrar izlemem lazım
m542tf' Alıntı: Ali wp8 konusunu bekliyorum senden Genişletmek için tıkla ... kafam corba oldu biraz toparlamam lazım aslında bir sürü yenilikten bahsedildi ama şu anda hiçbirini hatırlamıyorum video yu bulup tekrar izlemem lazım
Cihanî Sultan Üye sataer' Alıntı: adamlar wp 8 i tanıttı biz daha lumiaları inceleyemedik yahu Genişletmek için tıkla ... Neyse şaka bir yana güzel haberler.Özellikle de oyun haberleri.
sataer' Alıntı: adamlar wp 8 i tanıttı biz daha lumiaları inceleyemedik yahu Genişletmek için tıkla ... Neyse şaka bir yana güzel haberler.Özellikle de oyun haberleri.