papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi wp8in bütün getirilerini alması zaten imkansız mevcut cihazların - - - Eklendi - - - man20' Alıntı: 1 dk öncesinde videoda internet explorer 10'u gördüm oda gelio sanırım. Genişletmek için tıkla ... ie10 belliydi zaten
wp8in bütün getirilerini alması zaten imkansız mevcut cihazların - - - Eklendi - - - man20' Alıntı: 1 dk öncesinde videoda internet explorer 10'u gördüm oda gelio sanırım. Genişletmek için tıkla ... ie10 belliydi zaten
sataer Üye o zaman ben lumia 900 hiç almayayım abi şimdi öğrenci adam olarak her sene cihaz alamam abi
man20 Üye sataer' Alıntı: o zaman ben lumia 900 hiç almayayım abi şimdi öğrenci adam olarak her sene cihaz alamam abi Genişletmek için tıkla ... bencede alma şimdi seneye değiştirirsin telefonunu.
sataer' Alıntı: o zaman ben lumia 900 hiç almayayım abi şimdi öğrenci adam olarak her sene cihaz alamam abi Genişletmek için tıkla ... bencede alma şimdi seneye değiştirirsin telefonunu.
sataer Üye Bütün Windows Phone 8 güncellemeleri PC’ye ihtiyaç duyulmadan alınacak. Tamamen kablosuz. İlk Windows Phone 8 Cihazları Nokia, HTC, Huawei ve Samsung tarafından üretilecek. İşlemcileri Qualcomm olacak. Sanırım s4
Bütün Windows Phone 8 güncellemeleri PC’ye ihtiyaç duyulmadan alınacak. Tamamen kablosuz. İlk Windows Phone 8 Cihazları Nokia, HTC, Huawei ve Samsung tarafından üretilecek. İşlemcileri Qualcomm olacak. Sanırım s4
sataer Üye man20' Alıntı: bencede alma şimdi seneye değiştirirsin telefonunu. Genişletmek için tıkla ... aynen n9 alıp idare edeyim
man20' Alıntı: bencede alma şimdi seneye değiştirirsin telefonunu. Genişletmek için tıkla ... aynen n9 alıp idare edeyim
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi bazı bölümlerde görüntüyü bilerek bozuyorlar yazılar okunmasın diye - - - Eklendi - - - scalado yu tanıtıyor
bazı bölümlerde görüntüyü bilerek bozuyorlar yazılar okunmasın diye - - - Eklendi - - - scalado yu tanıtıyor
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: mevcut cihazlara wp7.8 güncellemesi resmi olarak dogrulandı Genişletmek için tıkla ... bu güzel haber :
papakudioflu' Alıntı: mevcut cihazlara wp7.8 güncellemesi resmi olarak dogrulandı Genişletmek için tıkla ... bu güzel haber :
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi garibim lumia800 ile tanıtım yapıyor adama bir lumia900 bile vermemişler
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: garibim lumia800 ile tanıtım yapıyor adama bir lumia900 bile vermemişler Genişletmek için tıkla ... parası yetmemiş galiba öğrenciymiş
papakudioflu' Alıntı: garibim lumia800 ile tanıtım yapıyor adama bir lumia900 bile vermemişler Genişletmek için tıkla ... parası yetmemiş galiba öğrenciymiş
m542tf Üye sataer' Alıntı: seninkini yollayaydın abi Genişletmek için tıkla ... hem dünyadaki ilk wp8 de onda olurdu
sataer' Alıntı: seninkini yollayaydın abi Genişletmek için tıkla ... hem dünyadaki ilk wp8 de onda olurdu
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi tanıtım sona erdi arkadaşlar mevcut cihazlara wp7.8 ve wp8 başlangıç paketi olarak iki güncelleme daha gelecek resmi olarak dogrulandı.artık top firmalarda
tanıtım sona erdi arkadaşlar mevcut cihazlara wp7.8 ve wp8 başlangıç paketi olarak iki güncelleme daha gelecek resmi olarak dogrulandı.artık top firmalarda