Invoke Üye Sensation' Alıntı: Swype ile kullandığı telefon yanlış görmediysem Lumia 520. Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle geldi ama çok kaliteli bir çözünürlükle izleyemiyorum, TTNET sağ olsun.
Sensation' Alıntı: Swype ile kullandığı telefon yanlış görmediysem Lumia 520. Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle geldi ama çok kaliteli bir çözünürlükle izleyemiyorum, TTNET sağ olsun.
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Cortana aktı. Genişletmek için tıkla ... Sonra internetten bakarım artık
meg1ddo Üye bütün temalar da cortananın 'halka'sına uyumlu, adamın tişörtü pc de bing arka plandaki resimdeki halkalar
bütün temalar da cortananın 'halka'sına uyumlu, adamın tişörtü pc de bing arka plandaki resimdeki halkalar
jdmsaint Üye meg1ddo' Alıntı: bütün temalar da cortananın 'halka'sına uyumlu, adamın tişörtü pc de bing arka plandaki resimdeki halkalar Genişletmek için tıkla ... subliminal mesaj vermişler
meg1ddo' Alıntı: bütün temalar da cortananın 'halka'sına uyumlu, adamın tişörtü pc de bing arka plandaki resimdeki halkalar Genişletmek için tıkla ... subliminal mesaj vermişler
Invoke Üye bowerx' Alıntı: subliminal mesaj vermişler Genişletmek için tıkla ... Öyle olsa bu kadar kolay anlayamazdınız. tadalar' Alıntı: wp kısmı bittimi ney windows a geçti Genişletmek için tıkla ... Evet.
bowerx' Alıntı: subliminal mesaj vermişler Genişletmek için tıkla ... Öyle olsa bu kadar kolay anlayamazdınız. tadalar' Alıntı: wp kısmı bittimi ney windows a geçti Genişletmek için tıkla ... Evet.