versino2 Üye skynet' Alıntı: Telefonu pc'ye bağla nsu ile Product kodunu öğren sonrada bu verdiğim linkten bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hemen akşam bakacağım.Yarım saatte bir güncellemeyi kontrol ediyorum kafayı yicem
skynet' Alıntı: Telefonu pc'ye bağla nsu ile Product kodunu öğren sonrada bu verdiğim linkten bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hemen akşam bakacağım.Yarım saatte bir güncellemeyi kontrol ediyorum kafayı yicem
The Benefit Üye versino2' Alıntı: Teşekkürler hemen akşam bakacağım.Yarım saatte bir güncellemeyi kontrol ediyorum kafayı yicem Genişletmek için tıkla ... Bu kadar zorlamayın ya. Çoğu gitti azı kaldı.
versino2' Alıntı: Teşekkürler hemen akşam bakacağım.Yarım saatte bir güncellemeyi kontrol ediyorum kafayı yicem Genişletmek için tıkla ... Bu kadar zorlamayın ya. Çoğu gitti azı kaldı.
YkPkY Üye Prewiev for developers uygulamasını kapatın.yoksa güncellemeyi göremeyebilirsiniz otada GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Prewiev for developers uygulamasını kapatın.yoksa güncellemeyi göremeyebilirsiniz otada GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
orian Üye Gaziantep'te "sanmıyorum ama inşallah" yerine "zaar" deriz. Her 8.1 haberi okuduğumda son yorumum; "Eyi olur zaar.."
Gaziantep'te "sanmıyorum ama inşallah" yerine "zaar" deriz. Her 8.1 haberi okuduğumda son yorumum; "Eyi olur zaar.."
versino2 Üye The Benefit' Alıntı: Bu kadar zorlamayın ya. Çoğu gitti azı kaldı. Genişletmek için tıkla ... Tek isteğim 18 inden önce gelmesiydi biraz yaklaştı ama olmayacak gibi :/ Bayrama kadarda yükleyemeceğim o kötü işte o yüzden inanılmaz bi heyecanla bekliyorum
The Benefit' Alıntı: Bu kadar zorlamayın ya. Çoğu gitti azı kaldı. Genişletmek için tıkla ... Tek isteğim 18 inden önce gelmesiydi biraz yaklaştı ama olmayacak gibi :/ Bayrama kadarda yükleyemeceğim o kötü işte o yüzden inanılmaz bi heyecanla bekliyorum
OnurYurdakul Üye YkPkY' Alıntı: Prewiev for developers uygulamasını kapatın.yoksa güncellemeyi göremeyebilirsiniz otada GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE... Genişletmek için tıkla ... Asıl unclock cihazlarda bekleniyor İman Gücü ile gönderildi.
YkPkY' Alıntı: Prewiev for developers uygulamasını kapatın.yoksa güncellemeyi göremeyebilirsiniz otada GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE... Genişletmek için tıkla ... Asıl unclock cihazlarda bekleniyor İman Gücü ile gönderildi.
Sensation Emekli Yönetici ArAgOr' Alıntı: Lumia 925 8.1 bize gelecek versionu ne Genişletmek için tıkla ... Cihazınız 32 GB ise Vodafone versiyonudur
ArAgOr' Alıntı: Lumia 925 8.1 bize gelecek versionu ne Genişletmek için tıkla ... Cihazınız 32 GB ise Vodafone versiyonudur
BelaMonte Üye GÜNCELLEME YARIN GELİRSE DOĞUM GÜNÜMDE GELİYOR (çaktırmayın Microsoft bana sürpriz yapıyo
ArAgOr Üye Sensation' Alıntı: Cihazınız 32 GB ise Vodafone versiyonudur Genişletmek için tıkla ... hayır 16gb
Sensation Emekli Yönetici ArAgOr' Alıntı: hayır 16gb Genişletmek için tıkla ... O zaman Country variant takip edeceksiniz.
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi ArAgOr' Alıntı: beyler güncelleme geldi...yüklüyor şuan Genişletmek için tıkla ... Model nedir? Bende henüz bir şey görünmüyor? (Lumia 920)
ArAgOr' Alıntı: beyler güncelleme geldi...yüklüyor şuan Genişletmek için tıkla ... Model nedir? Bende henüz bir şey görünmüyor? (Lumia 920)
ArAgOr Üye 8.1 şuan yeniden başlatıyor oldukça heyecan verici bulutsuzgece' Alıntı: Model nedir? Bende henüz bir şey görünmüyor? (Lumia 920) Genişletmek için tıkla ... 925
8.1 şuan yeniden başlatıyor oldukça heyecan verici bulutsuzgece' Alıntı: Model nedir? Bende henüz bir şey görünmüyor? (Lumia 920) Genişletmek için tıkla ... 925
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi ArAgOr' Alıntı: 8.1 şuan yeniden başlatıyor oldukça heyecan verici 925 Genişletmek için tıkla ... Peki, gözün aydın. İzlenimlerini bekliyoruz o zaman
ArAgOr' Alıntı: 8.1 şuan yeniden başlatıyor oldukça heyecan verici 925 Genişletmek için tıkla ... Peki, gözün aydın. İzlenimlerini bekliyoruz o zaman