Şuan normal kullanımda 1-1.5 günü görüyorum sıkıntı yokta batarya ile sorunlar kafamı karıştırıyor aslında haklısınız.bi hafta daha sabredicem kabak tadı verdi iyice
şu son küçük güncelleme dahada içine etti şarjın keşke yüklemeseydim, millet iyileştirme için güncelleme verir, microsoft her güncellemede içine ediyor sistemin
Herşey yeni güncellemeyle düzelir yapmayın arkadaşlar 8,1 ve daha üstü çıkarken eski sürüm mü kullanacaksınız daha iyi olacaktır biraz sabır şurada 8,1 sürümüne az kaldı
Herşey yeni güncellemeyle düzelir yapmayın arkadaşlar 8,1 ve daha üstü çıkarken eski sürüm mü kullanacaksınız daha iyi olacaktır biraz sabır şurada 8,1 sürümüne az kaldı
O zaman en iyisi yuklemeyeyim bekliyimBen bişey sormak istiyorum hani 8.1 i yükleyince unlock oluyor ya telefon tekrar 8 e dönünce unlock gitmiş mi oluyor ?
O zaman en iyisi yuklemeyeyim bekliyimBen bişey sormak istiyorum hani 8.1 i yükleyince unlock oluyor ya telefon tekrar 8 e dönünce unlock gitmiş mi oluyor ?
Varmı Bi çaremiz be arkadaşım,beklemekten başka.yok!
elimden gelen tüm geri bildirimleri mailleri atıyorum.
Cihazım değişmeyen parçasıda kalmadı serviste arka kasa hariç,halen ciddi sorunlarıda var.
Ama napalım buda bizim şansımız,şansımızıda biz seçtik.
Kendimizi assakta,kessekte,dava da açsak sonuç aynı.
Ben her yolu denedim ama denerken Türkiye de yaşadığımı hep görmezden geldim
Arkadaşlar her yere yazıyorum hepiniz dikkat edin. Eğer güncellemeyi sabırsızlıkla bekleyeniniz varsa, biz black bekleyenler alışkınız tabi, geri kalanlarınız şunu bilin ve boşa tartışmayın.
Artık satın alma bittiği için eğer güncelleme gelecekse ondan önce tüm NOKİA adına çıkarılmış yazılımların adı ne zaman değiştirilmiş olursa işte o zaman yayınlanacak. Ve bu işlem hala sürüyor. O yüzden beklemeye devam. Tartışmayalım lütfen.