• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Windows Mobile 6.5.3 SDK

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Mobile 6.5.3 SDK
Dünyanın en büyük yazılım şirketi Microsoft, Windows Mobile 6.5.3’ü indirime sundu.

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olmayı başaran Microsoft, Windows Mobile işletim sisteminin 6.5.3 kod adlı yeni sürümünü indirime sundu. Çok daha hoş bir görünüme sahip arayüzüne sahip olan yeni sürüm, güvenlik bakımından oldukça katı. Hatalardan ve sorunlardan giderilen Windows Mobile işletim sisteminin 6.5.3 kod adlı güncel sürümüne ulaşmak isteyenlerin, bu adrese girmeleri yeterli olacak.

Tepkiler: kazmer, snakewww, torixoxi ve 23 diğerleri

SlashGun

Üye
ya bunu bizim tellere atsak ne manyak olur ya.

gRkn666

Üye
eyvallah dostum ama bu adres dedigin yerde adrres yoktur bi incelesen yada baksan ben kurcalıyorum artık yazıların ustunu ama.

nick_im

Üye
SAĞOL KARDEŞ ama link yok ;linki yenilersen iyi olur

Bu windows Mobile Symbian türü cihazlar için uygun değil. İmkansiz yüklenmesi.. Kendinden Windows Mobile yüklü cihazlar için geçerli bu durum. Örneğin: Samsung i900 OMNIA

arkadaslar bend edolia f888 var buna yeni yazılım lazın nasıl bula bilirim..?

5800 a da y7apsalarrr süperrr olurr

svseke58

Üye
Acaba bu işletim sistemi 5800 XM'e yükleniyor mu?Yükleniyorsa dokunmatik dahil fonksiyonlar tam olarak çalışıyor mu?
Bilen var mı?

kocibo

Üye
telefon için değil arkadaşlar program geliştirmek için bilginize

pojon

Üye
olsa kurcam bende 5800 yuqqi

ozgungfb

Üye
nasıl yükleniyor bu ben yapamıyon ben

nudiref

Üye
arkadaşlar programı indirdim fakat kurulumu bir türlü yapamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi