bozkirdangelen
Üye
-
Konu Sahibi
-
Zoraki de olsa 4 ncü yapıya hala devam diye ısrarlı olmamızın nedeni işte bu.8.1 güzel ama 10 afet olacak gibi
kararlı yapı gelene kadar 8.1
Bütün mesele bu işte "sorunların oluştuğu anda onlarla başa çıkabilme".İlk yüklediğim günkü gibi kullanmaya devam ediyorum. Bazen sorunlar oluşuyor ama başa çıkabiliyorum. Galiba en sorunsuz kullanan da benim. Sonuna kadar devam ederim Windows Insider programında. Benim için hiç bir sorun yok.
İlk yüklediğim günkü gibi kullanmaya devam ediyorum. Bazen sorunlar oluşuyor ama başa çıkabiliyorum. Galiba en sorunsuz kullanan da benim. Sonuna kadar devam ederim Windows Insider programında. Benim için hiç bir sorun yok.
Zoraki de olsa 4 ncü yapıya hala devam diye ısrarlı olmamızın nedeni işte bu.
Gerçekten güzel görünüyor.
8.1 in menü alışkanlığı biraz insanı zorluyor, Ancak yeni yapıda menü içinde arama yapılması da güzel bir yardımcı kolaylık olmuş.
Sonra, alarm için müzik kitaplığına giriş yaptırması ve ordan herhangi bir müzik dosyasını seçmeye fırsat vermesi de ayrı bir güzellik.
ve daha neler hangisini anlatayım ki.
Quiet Hours'u mu?
Yenilenmiş haliyle Hızlı İşlem Bildirim yerini mi?
@hasim38;
Wp ye geçeli 1 ay oldu sizin kadar uzman değilim.Windows insiderı yükledim fakat biraz korktum açıkcası geri dönmeyi bilmediğim için.İnşallah biraz gelişeyim aklımda..
Dediklerinizi görmediğim için (WP10 u) 8.1 hala cazip
@hasim38;
Windows Mobile 10 Teknik Preview sürümü olduğundan ve
Henüz yeni olduğunuz için 8.1'in cazibesinden ayrılmamanı öneriyorum : ) )
Hem kullana kullana, hem geriye dönüp tekrar kura kuraazimle kullananlara hayranım .Bu kadar sorunla ben kesinlikle kullanmam ve kurmamda.Ne zaman fu ll sürümü gelir o zaman kurarız tabiki şuanki halinde ikonlar ve bazı butonlar çok ufak gözüküyor tıklamada sorun yaratacak gibi inşallah ikonları daha kullanılabilir boyutlara getirirler.2 yıldır standart kullandığımız kilit ekranıda gına getirmiş durumda .İnsan değişik şeyler istiyor.
Sanıyorum en çok ta bataryayla ilgili sorundan dolayı geri dönmek zorunda kalmışsın.İlk yapı yayınlandıktan sonra yüklemiştim, hadi o zaman ki hataları görmezden geldim ancak sırf batarya hızlı tükendiği/bittiği için daha fazla katlanamayıp tekrar 8.1'e dönmek zorunda kaldım.
4. Yapı da epey hatalar giderilmiş, görsel ve yeni özellikler aklımı çelmiyor değil. Yüklesem mi ne yapsam, Akıl pls
Hangisini seçeyim derken ?Yükledim, kaldırdım, şimdi tekrar yüklemeyi düşünüyorumhangisini seçeyim
Yok anket seçenekleri var yaHangisini seçeyim derken ?
Yükleyip yüklememe konusun da mı kararsızsın?
yoksa yükleme seçeneğinden mi söz ediyorsunuz(Slow and fast)
Yoksa bu sorunun cevabını ben beklerken, siz START tuşuna bastınız mı?
Görüyormusunuz dışardan düşünüldüğü zamanlardaki yanılma payını?Yok anket seçenekleri var yaonlardan hangisi ? Ama seçtim zaten
Bunu okuyunca, tahtaya vurdum. iki gündür L 520 Sorunsuz çalışıyor da.512 mb cihazların hepsi sorunlu
4. günden sonra başlıyor sorunlarGörüyormusunuz dışardan düşünüldüğü zamanlardaki yanılma payını?
Bunu okuyunca, tahtaya vurdum. iki gündür L 520 Sorunsuz çalışıyor da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?