Windows Live Messenger 6 ( 20.11.2009) En Son Sürüm

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Windows Live Messenger 6 ( 20.11.2009) En Son Sürüm

Ekli dosyalar

Tepkiler: yanicum, bybrutus, sey1905 ve 28 diğerleri

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bakalım yeni sürüme neler kazandırılmış.

foruma yeni üye olan biri olarak tam olarak nasıl yükleyebilirim

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
önce dosyayı burdan indiriyorsun, sonra blutoth ile veya kart okuyucu ile telefona atıyorsun sonra kuruyorsun...

CaK1L

Üye
Çok teşekkürler hemen deniyorum

harock

Üye
Msn 9 a birebir benzetilms avatar ile ileti en üstte yan sayfada vs değil ve birçok özelliği pro açılınca aynı menü gibi 3x3 dizili halde hotmail mclup msn gibi istediğini seçebiliyorsun kısacası süper

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Msn 9 a birebir benzetilms avatar ile ileti en üstte yan sayfada vs değil ve birçok özelliği pro açılınca aynı menü gibi 3x3 dizili halde hotmail mclup msn gibi istediğini seçebiliyorsun kısacası süper
evet hakikaten harika olmuş veri harcaması da e buddy kadar çok değil seçeneklerden resim gizleme yaparsanız çok gitmez.
misal, ben ilk açtığımda 10 dk gibi kalıyorum çıktığımda sayaca bakıyorum sadece 15 kb gitmiş

lozgur

Üye
program türkçemidir ?

Paylaşım İçin Saol Ama İngilizce Bilmeyenler iÇin Bir Kurtarıcı Lazım Örneğin: brk2008

tesekurler ben denedim guzel olmus ama o ana ekrani koymasalar daha iyi olabilirdi bence

guzel ama tavsiye ederim

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
tesekurler ben denedim guzel olmus ama o ana ekrani koymasalar daha iyi olabilirdi bence

guzel ama tavsiye ederim
haklısın ama bir önceki versiyonda dediğin seçenekler sekmeler halindeydi ve görüntüyü bozuyordu şimdi çok daha güzel.
Programın türkçeleştirmek için dj turan arkadaşa mail attım ilgilenir inş.

harock

Üye

konu resmi olarak kullanabilirsiniz

demoın

Üye
eyvallah eskisi update istemeye başlamıştı

bayon

Üye
süper olmuş ekleyen ellerin dert görmesin