TuqRaa58
Üye
-
Konu Sahibi
-
Böyle5saniyede windows nasıl açılıyor merak ettim
Ssdyle açılıyor dede benimki 4 saniye ile 7 saniye arası değişiyor psikolojisine göre5saniyede windows nasıl açılıyor merak ettim
Oha çok geç sürüyo benim 7 yıllık pc 20 sn bile değilbnde 8.1 var 7 den daha hızlıı bilgisayarım 5 senelik şakır şakır çalışıyo açılışı 30 40 sn falan sürüyo işte
leptop 1.5 ram 250 mb ekran kartı 1.46 ghz işlemci falan işte yinee bu iyi win 7 dide baya bekliyodumOha çok geç sürüyo benim 7 yıllık pc 20 sn bile değil
ha laptop deseneleptop 1.5 ram 250 mb ekran kartı 1.46 ghz işlemci falan işte yinee bu iyi win 7 dide baya bekliyodum
e ölee olması normal o zmn bnm emektar o kdar zmnda açılıyo ynee büyük başarıha laptop desene
Benim 2 gb ram 250 mb ekran kartı 3 ghz işlemci
Daha iş görmez senin leptope ölee olması normal o zmn bnm emektar o kdar zmnda açılıyo ynee büyük başarı
hala ayaktaa brazdaha gderrr bu yaz işe başlayıp iyi bi leptop almaya dşünüyom amaDaha iş görmez senin leptop
1.46 ghz ? emin misin en az 1.6 olması lazımleptop 1.5 ram 250 mb ekran kartı 1.46 ghz işlemci falan işte yinee bu iyi win 7 dide baya bekliyodum
Eminim oleeee1.46 ghz ? emin misin en az 1.6 olması lazım
hangi marka ki çok dengesiz olmuş pc 1.46 ghz işlemci 1.5 gb ramEminim oleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?