hacırüstem Üye temayı yüklemek isterken dosya bozuk uyarısı alıyorum. Dosyayı 2 defa indirdim her ikisinde de aynı uyarıyla karşılaştım.
temayı yüklemek isterken dosya bozuk uyarısı alıyorum. Dosyayı 2 defa indirdim her ikisinde de aynı uyarıyla karşılaştım.
asigsasi Üye hacırüstem' Alıntı: temayı yüklemek isterken dosya bozuk uyarısı alıyorum. Dosyayı 2 defa indirdim her ikisinde de aynı uyarıyla karşılaştım. Genişletmek için tıkla ... tema rar içine atılmış pc veya winrar programı ile çıkartman gerekir
hacırüstem' Alıntı: temayı yüklemek isterken dosya bozuk uyarısı alıyorum. Dosyayı 2 defa indirdim her ikisinde de aynı uyarıyla karşılaştım. Genişletmek için tıkla ... tema rar içine atılmış pc veya winrar programı ile çıkartman gerekir
ShadesOfBLUE Üye hacırüstem' Alıntı: temayı yüklemek isterken dosya bozuk uyarısı alıyorum. Dosyayı 2 defa indirdim her ikisinde de aynı uyarıyla karşılaştım. Genişletmek için tıkla ... xplore işini görür, indirip dosyayı bi yere çıkarman gerekiyo, sonra yüklenir problem olmaz
hacırüstem' Alıntı: temayı yüklemek isterken dosya bozuk uyarısı alıyorum. Dosyayı 2 defa indirdim her ikisinde de aynı uyarıyla karşılaştım. Genişletmek için tıkla ... xplore işini görür, indirip dosyayı bi yere çıkarman gerekiyo, sonra yüklenir problem olmaz
hacırüstem Üye dostlar x plorer kullanıyorum. Kaşarlanmış nokia kullanıcısıyımdır. Genel anlamda iki sefer bu sorunla karşılaştım. Deneyen arkadaşlar yükleyebildiyse bigilendirirse mutlu olurum.
dostlar x plorer kullanıyorum. Kaşarlanmış nokia kullanıcısıyımdır. Genel anlamda iki sefer bu sorunla karşılaştım. Deneyen arkadaşlar yükleyebildiyse bigilendirirse mutlu olurum.