tmac21 Üye normal teması titreyerek gidiyordu bunu yükledim akıyor şimdi,yüklerken güvenilir değil mesajı aldım ama yinede yükledim
normal teması titreyerek gidiyordu bunu yükledim akıyor şimdi,yüklerken güvenilir değil mesajı aldım ama yinede yükledim
SLH.55 Üye Konu Sahibi Tokujo' Alıntı: resimdeki duvar kağıdını ve weather clock widgeti paylaşabilecek var mı? Genişletmek için tıkla ... Eve geçtimi atarım
Tokujo' Alıntı: resimdeki duvar kağıdını ve weather clock widgeti paylaşabilecek var mı? Genişletmek için tıkla ... Eve geçtimi atarım
SLH.55 Üye Konu Sahibi - - - Eklendi - - - Saat : http://www.maxicep.com/attachments/153872d1361143540/ Wallpaper : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - - Saat : http://www.maxicep.com/attachments/153872d1361143540/ Wallpaper : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SLH.55 Üye Konu Sahibi tupyupp' Alıntı: Abi çok güzel olmuş teşekkürler bayıldım. Keşke su 2. Duvar kağıdını da paylassan Genişletmek için tıkla ... Buyur Dostum
tupyupp' Alıntı: Abi çok güzel olmuş teşekkürler bayıldım. Keşke su 2. Duvar kağıdını da paylassan Genişletmek için tıkla ... Buyur Dostum
yusuf_21_27 Üye öncelikle teşekkürler. ben de saati yüklemeye çalışıyorum ama yüklenemiyor. yerleşik bileşen hatası veriyor. temayı da yükledim ama bu saati ekrana ekleyemedim. yardımcı olursanız sevinirim.
öncelikle teşekkürler. ben de saati yüklemeye çalışıyorum ama yüklenemiyor. yerleşik bileşen hatası veriyor. temayı da yükledim ama bu saati ekrana ekleyemedim. yardımcı olursanız sevinirim.
Miroğlu.80 Üye İndiremedim linkte dosya yok başka bir siteye yüklersen memnun olurum ellerine emeğine sağlık dostum sağolasın.
İndiremedim linkte dosya yok başka bir siteye yüklersen memnun olurum ellerine emeğine sağlık dostum sağolasın.
Mad EagLe Üye Konu sahibine bildirdim eğer elinde olan varsa upload etsin eklentiye alacağım aksi halde çöpe gidecek.
Konu sahibine bildirdim eğer elinde olan varsa upload etsin eklentiye alacağım aksi halde çöpe gidecek.