Invoke Üye ykpknl' Alıntı: arkadaşlar bişey rica etsem bna brisi win 8.1 orjinal türkçe 32 bit ve güncel nerden indirebilecemi söyliyeblirmi lütfen bi el atın be Genişletmek için tıkla ... Torrent.
ykpknl' Alıntı: arkadaşlar bişey rica etsem bna brisi win 8.1 orjinal türkçe 32 bit ve güncel nerden indirebilecemi söyliyeblirmi lütfen bi el atın be Genişletmek için tıkla ... Torrent.
ykpknl Üye -qarapapaq-' Alıntı: Torrent. Genişletmek için tıkla ... dediğim şekilde torrenti nerden bulablirim ?
-qarapapaq-' Alıntı: Torrent. Genişletmek için tıkla ... dediğim şekilde torrenti nerden bulablirim ?
ismail Üye ykpknl' Alıntı: dediğim şekilde torrenti nerden bulablirim ? Genişletmek için tıkla ... tsli olmasan söylemezdim bak hangi dil arıyorsun türkçe mi? seni takip edecem sende etki link yollayabileyim
ykpknl' Alıntı: dediğim şekilde torrenti nerden bulablirim ? Genişletmek için tıkla ... tsli olmasan söylemezdim bak hangi dil arıyorsun türkçe mi? seni takip edecem sende etki link yollayabileyim
Mad EagLe Üye Konu Sahibi arkadaşlar mesajları silmiyorum farklı arkadaşlarda konuyu okuyunca yasak olduğunu anlasın diye. Bunun paylaşımı yasak !
arkadaşlar mesajları silmiyorum farklı arkadaşlarda konuyu okuyunca yasak olduğunu anlasın diye. Bunun paylaşımı yasak !
biltek Üye beni de ekle ama benim de bir sorum olacak. ben asus i3 kullanıyorum. işletim sistemim win 8.1 . acaba bilgisayarımda ne gibi gereksiz çalışan uygulamalar olabilir sizce ? başlangıçta çalışan uygulamalar :
beni de ekle ama benim de bir sorum olacak. ben asus i3 kullanıyorum. işletim sistemim win 8.1 . acaba bilgisayarımda ne gibi gereksiz çalışan uygulamalar olabilir sizce ? başlangıçta çalışan uygulamalar :