Yayınlandıktan sonra kalkmasının bir anlamı yok. Güncelledik artık. Öyle bir haber okumadım fakat Microsoft sorunları onayladı. Yeni bir güncelleme ile sorunu çözerler. Ben bir sorunla karşılaşmadım henüz.
Ekledim arkadaşlar. Halis konusuna el attığımı duymasın Kendimi de ben eklemiştim
Yayınlandıktan sonra kalkmasının bir anlamı yok. Güncelledik artık. Öyle bir haber okumadım fakat Microsoft sorunları onayladı. Yeni bir güncelleme ile sorunu çözerler. Ben bir sorunla karşılaşmadım henüz.
@ANIL valla tam ben ekliyordum linkleri kopyalıyordum o ara baktım sen konuya cevap yazdın hem ayıpsın ortak senin benim mi var benim konun senin konun senin konun benim konum
@ANIL valla tam ben ekliyordum linkleri kopyalıyordum o ara baktım sen konuya cevap yazdın hem ayıpsın ortak senin benim mi var benim konun senin konun senin konun benim konum
bende win 8 yüklü lenovo ideapad g510 var.windowsu etkinleştirmeyi windows8 etkinleştirme diye bir programla yapıyorum.win 8.1 güncellemesi yatıktan sonra siyah ekran ve fare imleci çıkıyor.nasıl düzeltebilirim...
Beyler benim netim yok telden giriyom şimdi net olmayınca mağazadan bi şey imdiremiyoz malum. Ben mağaza uygulamalarını nasıl ayrı şekilde yükleyebilirim ? örneğin Android de .apk yükler gibi ?