ozakin70 Üye vedat1966' Alıntı: Bluetooth menüsünde yeniden bağlan yok. Tanımladıktan sonra otomatik bağlanmazsa aygıtı silip yeniden ekle yapmak zorunda kalıyorum. Çare nedir yeniden bağlayabilmek için. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Maalesef çok aramıstım bende ama yok silip tekrar eklemelıyız
vedat1966' Alıntı: Bluetooth menüsünde yeniden bağlan yok. Tanımladıktan sonra otomatik bağlanmazsa aygıtı silip yeniden ekle yapmak zorunda kalıyorum. Çare nedir yeniden bağlayabilmek için. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Maalesef çok aramıstım bende ama yok silip tekrar eklemelıyız
exp_l0it Üye CaptainPrice.' Alıntı: arkadaşlar Klavyede Windows Logo Tuşu+L bastığımda, kilit ekranında beklediğimde ekran 1 DK sonra kararıyor. bunu nasıl Değiştirebiliriz... Genişletmek için tıkla ... ekran koruyucu ayarlarını değiştirmeyi dene
CaptainPrice.' Alıntı: arkadaşlar Klavyede Windows Logo Tuşu+L bastığımda, kilit ekranında beklediğimde ekran 1 DK sonra kararıyor. bunu nasıl Değiştirebiliriz... Genişletmek için tıkla ... ekran koruyucu ayarlarını değiştirmeyi dene
TheNightMare. Üye afatsumlug97' Alıntı: ekran koruyucu ayarlarını değiştirmeyi dene Genişletmek için tıkla ... En basitinden masaustundeki kişiselleştirden: ekran koruyucu/ guc secenekleri. Oradan deistirmeyi denedim. zaten 10 dk seciliymis ama kilit ekrani icin gecerli degil kilit ekrani 1dk icerisnde karariyor. fareyi oynattimda aciliyor
afatsumlug97' Alıntı: ekran koruyucu ayarlarını değiştirmeyi dene Genişletmek için tıkla ... En basitinden masaustundeki kişiselleştirden: ekran koruyucu/ guc secenekleri. Oradan deistirmeyi denedim. zaten 10 dk seciliymis ama kilit ekrani icin gecerli degil kilit ekrani 1dk icerisnde karariyor. fareyi oynattimda aciliyor
0MG90 Üye Bu güncelleme geldi mi? Geldiyse nasıl böyle yapabilirim? Kimse bakmıyor mu buraya?? Son düzenleme: 11 Haz 2014
ANIL Admin 0MG90' Alıntı: Bu güncelleme geldi mi? Geldiyse nasıl böyle yapabilirim? Kimse bakmıyor mu buraya?? Genişletmek için tıkla ... Henüz gelmedi. Update 2 ile gelmesi bekleniyor. Kesin bir tarih yok.
0MG90' Alıntı: Bu güncelleme geldi mi? Geldiyse nasıl böyle yapabilirim? Kimse bakmıyor mu buraya?? Genişletmek için tıkla ... Henüz gelmedi. Update 2 ile gelmesi bekleniyor. Kesin bir tarih yok.
The Shadow Üye 0MG90' Alıntı: Bu güncelleme geldi mi? Geldiyse nasıl böyle yapabilirim? Kimse bakmıyor mu buraya?? Genişletmek için tıkla ... Gelse cok iyi olacak
0MG90' Alıntı: Bu güncelleme geldi mi? Geldiyse nasıl böyle yapabilirim? Kimse bakmıyor mu buraya?? Genişletmek için tıkla ... Gelse cok iyi olacak
ismail Üye Güncelleme yaptım gene bissürü dün arkadaş bi office 13 yapmışlar heray minumum 500 mb güncelleme veriyolar adamakıllı yapsalar ya şunu ilk başta
Güncelleme yaptım gene bissürü dün arkadaş bi office 13 yapmışlar heray minumum 500 mb güncelleme veriyolar adamakıllı yapsalar ya şunu ilk başta
The Shadow Üye İsmail' Alıntı: Güncelleme yaptım gene bissürü dün arkadaş bi office 13 yapmışlar heray minumum 500 mb güncelleme veriyolar adamakıllı yapsalar ya şunu ilk başta Genişletmek için tıkla ... 500 mb mi Ama arayuzleri gercekten cok guzel bence deger
İsmail' Alıntı: Güncelleme yaptım gene bissürü dün arkadaş bi office 13 yapmışlar heray minumum 500 mb güncelleme veriyolar adamakıllı yapsalar ya şunu ilk başta Genişletmek için tıkla ... 500 mb mi Ama arayuzleri gercekten cok guzel bence deger
ismail Üye office'e kötü demiyom ama başta sağlam yapsınlar diyom çokta kullanmıyorum arada word içim acıyo kaybolan mblere
office'e kötü demiyom ama başta sağlam yapsınlar diyom çokta kullanmıyorum arada word içim acıyo kaybolan mblere
The Shadow Üye İsmail' Alıntı: office'e kötü demiyom ama başta sağlam yapsınlar diyom çokta kullanmıyorum arada word içim acıyo kaybolan mblere Genişletmek için tıkla ...
İsmail' Alıntı: office'e kötü demiyom ama başta sağlam yapsınlar diyom çokta kullanmıyorum arada word içim acıyo kaybolan mblere Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye ozakin70' Alıntı: Mb lara icin yaniyorsa sadece onemlileri yap hatta sorun yoksa office fe yapma Genişletmek için tıkla ... Onemlilere geliyodur zaten bence 500mb lik guncelleme pek de istek isi olamaz gibi
ozakin70' Alıntı: Mb lara icin yaniyorsa sadece onemlileri yap hatta sorun yoksa office fe yapma Genişletmek için tıkla ... Onemlilere geliyodur zaten bence 500mb lik guncelleme pek de istek isi olamaz gibi
TheNightMare. Üye Arkadaşlar "Windows 8.1" kullanıyorum. PC kapatma yerinde, "uyku mod'u"yok nasıl getirebilirim.@afatsumlug97
Arkadaşlar "Windows 8.1" kullanıyorum. PC kapatma yerinde, "uyku mod'u"yok nasıl getirebilirim.@afatsumlug97
0MG90 Üye CaptainPrice.' Alıntı: Arkadaşlar "Windows 8.1" kullanıyorum. PC kapatma yerinde, "uyku mod'u"yok nasıl getirebilirim.@afatsumlug97 Genişletmek için tıkla ... Metroda var
CaptainPrice.' Alıntı: Arkadaşlar "Windows 8.1" kullanıyorum. PC kapatma yerinde, "uyku mod'u"yok nasıl getirebilirim.@afatsumlug97 Genişletmek için tıkla ... Metroda var
TheNightMare. Üye 0MG90' Alıntı: Metroda var Genişletmek için tıkla ... Orda yok zaten hic bir yerde yok nasil getirebilirim.?
0MG90' Alıntı: Metroda var Genişletmek için tıkla ... Orda yok zaten hic bir yerde yok nasil getirebilirim.?
0MG90 Üye CaptainPrice.' Alıntı: Orda yok zaten hic bir yerde yok nasil getirebilirim.? Genişletmek için tıkla ... Update1 güncellemesini yapmadın mı? Metroda var bende.
CaptainPrice.' Alıntı: Orda yok zaten hic bir yerde yok nasil getirebilirim.? Genişletmek için tıkla ... Update1 güncellemesini yapmadın mı? Metroda var bende.
orxan_92 Üye Selam arkadaşlar windows 8.1de DPInst.exe diye bi sorunum var,galiba driver sorunu.cok aradim sitelerde ama HP 2000 icin yeni driverler bulamadim,bir yardim etseniz
Selam arkadaşlar windows 8.1de DPInst.exe diye bi sorunum var,galiba driver sorunu.cok aradim sitelerde ama HP 2000 icin yeni driverler bulamadim,bir yardim etseniz