Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

bilgisayarda kasma yapmıyosa kullanama devam et sen benim ram sınırlı bu arada sürekle kapat özelliği nasıl sürekli aktif olabilir?
Peki Çok Teşekkürler Arkadaşlar Windows 8.1 kullanıyorum yalnız kafama bir şey taskıldı,Görev Çubugundaki
Dosya Gezginini açınca Sanki Bu Bilgisayarı açıyormuş olıyor normalde,eskiden;
Görev Çuğundaki Dosya Gezgini'ni açınca: Müzikler, Resimler, Videolar gibi kısayollar çıkyordu şimdi ise Masaüstündeki Bu bilgisayarı açmış gibi oluyor Yardımlarınızı Bekliyorum....
Teşekkürler....

Oha çok güzelmiş varmı böyle kapama. Ben aşağı kaydırınca başlangıca atıyor.

Tepkiler: CaptainPrice.

exp_l0it

Üye
buna tıkayınca geliyo bu ama ben sürekli olsun istiyorum

Arkadaşlar Windows 8.1 kullanıyorum yalnız kafama bir şey taskıldı,Görev ÇubugundakiDosya Gezginini açınca Sanki Bu Bilgisayarı açıyormuş olıyor normalde,eskiden;Görev Çuğundaki Dosya Gezgini'ni açınca: Müzikler, Resimler, Videolar gibi kısayollar çıkyordu şimdi ise Masaüstündeki Bu bilgisayarı açmış gibi oluyor Yardımlarınızı Bekliyorum....Teşekkürler....

exp_l0it

Üye
bu arada bana tebrikler yüzbaşı olmuşum

exp_l0it

Üye
O yüzden bu bilgisayar ekranında klasörler var ya sordukların orda

exp_l0it

Üye
slide yaz çıkar odur hatta anlatım linki atayım

slide yazdım çıkmadı hiçbirşey

exp_l0it

Üye
betanews.com/2013/11/06/activate-the-hidden-slide-to-shut-down-option-in-windows-8-1/

burda yazıyomuş sorumun cevabı özel fonksiyon tuşu aticakmışız basınca geliyomuş..