Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

ben 8.1 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır markette sorun var markete giriyor yukarıda güncelleme var diyor basıyorum hiçbir şey olmuyor, uygulama arıyorum çok yavaş arıyor zaten sonrada bilgisayar kilitleniyor kapatamıyorum alt+ctrl+delete işe yaramıyor anca güç tuşuna basılı tutunca kapanıyor bir el atsanız sizde de var mı acaba ?

Konu Sahibi
aramaya wsreset yaz başlangıç menüsünden sonra birşey çıkacak tıkla ona mağaza önbelleğini temizler düzelir muhtemelen

smh60

Üye
8.1 güncelleyimmi ne dersiniz

benımde ıso dosyalarını bagla hatası verıyo cozumunu bılen varmı

exp_l0it

Üye
banada bu gelmeye başladı artık ne olduysa?
yenile diyorum disk tak diyo bendeki disk iso..

arkadaslar windows 8.1 kullaniyorum Pc yi kapatmak istedigimde guncellestir ve kapat yaziyordu bende gumcellestirdim ama bir sey duymustum Otomatik Gucellestirmeler pc yi yavaslatiyor mus dogru mu?teşekkürler. ..

ANIL

Admin
arkadaslar windows 8.1 kullaniyorum Pc yi kapatmak istedigimde guncellestir ve kapat yaziyordu bende gumcellestirdim ama bir sey duymustum Otomatik Gucellestirmeler pc yi yavaslatiyor mus dogru mu?teşekkürler. ..

Yavaşlatmaz. Her ay güncelleme geldiği için pek anlamı yok zaten.

ozakin70

Üye
Yavaşlatır derken arkaplanda indirdiği için netı yavaşlatır dersen biraz etkisi olur tabi ama pcye kurulduktan sonra yavaşlatır dersen kim söylediyse güler geçerim

Tepkiler: CaptainPrice.
beyler sınırlı ersım sorunu var ınternet sıtelerındekı bıcok yontemı yaptım olmadı . cozumu bılen varmı

exp_l0it

Üye
bende Defender kapali Avg kullaniyorum ama defenderda avg gibi ihtayici karsiliyormu....
dosya gezginindedeki dosyaları tarıyor zaten güncel olarak. haftada bir tarama at detaylı. mesela yatarken. öyle program filan bakarken de güvenilir sitelere gir. geçen bir şey yükledim mesela bütün güvenlik duvarı uyarıları kapatmış.kafasına ne eserse yapıyo. taratıp temizledim güvenlik duvarını da geri açtım. mesela....

yani Açıkçası Avg! kullanmya devam etmemi önerirmisiniz? Cevap Gayet açık oldu ama

exp_l0it

Üye
yani Açıkçası Avg! kullanmya devam etmemi önerirmisiniz? Cevap Gayet açık oldu ama
bilgisayarda kasma yapmıyosa kullanama devam et sen benim ram sınırlı
bu arada sürekle kapat özelliği nasıl sürekli aktif olabilir? uygulamayı açınca geliyor ama ben masaüstünde üstten tutup alta sürekleyince böyle kapansın istiyorum

Son düzenleme:
Tepkiler: CaptainPrice.