beyler elinde orjinal win8.1 updateli isosu olan var mı? Yoksa ortaklaşa yapalım... Herkes bir sürümün güncellemesini yapsın. Sonrada onu aio yapalım. İnternete win8.1u1.maxicep.com.iso diye yayalım
arkadaşlar windows bölümümüzde windows isosu düzenleme konumuz olsun mu? Ona göre hazırlıcam... Resimli anlatım. Video çekmek isterdim ancak ssd'im yok.
arkadaşlar windows bölümümüzde windows isosu düzenleme konumuz olsun mu? Ona göre hazırlıcam... Resimli anlatım. Video çekmek isterdim ancak ssd'im yok.
Hepimizin faydalanacağı bi konu ama dosya ekleme izni lazım olucak foruma eklenti yüklemek istiyorum. Silinmesin her türlü windows sürümünde yararlanılacak bir konu...
update indirmeleri bitsin onları bekliyorum dvd içine monte etcez update 1 filan... katılımsız oem bulabilirsek onu da atıcam, mesela directX sdk'sı. directxin full sürümü..programın en güzel özelliği updateleri seçiyon o indiriyo kendi
update indirmeleri bitsin onları bekliyorum dvd içine monte etcez update 1 filan... katılımsız oem bulabilirsek onu da atıcam, mesela directX sdk'sı. directxin fu ll sürümü..programın en güzel özelliği updateleri seçiyon o indiriyo kendi
bu sıtedekı wındows server 2003 2008 gıbı yazılımlara ıhtıyacım var. bunlar olmadan dırect 90c yuklenmıyo. bunlarında destekledıgı surumler arasında wındows 8 .1 yok ? napacaz
bu sıtedekı wındows server 2003 2008 gıbı yazılımlara ıhtıyacım var. bunlar olmadan dırect 90c yuklenmıyo. bunlarında destekledıgı surumler arasında wındows 8 .1 yok ? napacaz
eskı oyunlar ıcın dırext 90c ıstıyo... onu yuklemek ıcınse windows server 2003 ıstıyo.. windows 2003 serverda windows 8 .1 de suan yok
bunu ındırdım sıstem de desteklenmıyo
o zaman senin sistem sorunlu kardeş bende sorunsuz yüklendi bu.. Win 8.1U1 pro bendekieski oyunlar için yönetici ve win xp/7 uyumluluk modu ile açsan yeter..normalde Red Alert 2 win8.1de açılmıyor iki ayarı yaptım sorunsuz açıldı..