Windows 7 vs Windows 8.1

Konu Sahibi
Windows 7 vs Windows 8.1
Bilgisayar Aldım ve yanında 2 tane işletim sisteminden seçtiğim birinin geleceğini söylediler. Windows 7 ve Windows 8.1. Normalde Windows 8.1 ile geliyormuş ama bazı kişiler Windows 7 kullandığı için Windows 7 veriyorlarmış.
Hangisini alsam kararsız kaldım. Windows 8.1de çok sıkıntı var diyorlar oyunlarda falan sıkıntı oluyormuş bide işlemciyi zorluyormuş ama Windows 7 de bazı pratik programlar yok (ISO açma gibi extra program lazım). Hangisi daha iyi, + ve - yönleri neler söylermisiniz?

Son düzenleme:

LimePie

Üye
windows 8.1 tabiki o sorunlar güncelleme sayesinde giderilir diye düşünüyorum ama işi sağlama almak istiyorsan windows 7 yüklet sen bilirsin ama sonra sen bana böyle dedin deme

0MG90

Üye
8.1 i yükle 7 ye göre daha hızlı benim bilgisayarımda. Sıkıntı falanda yok.

exp_l0it

Üye
win 8.1 tabiki de güncellemeden sonra halledilir o hatalar, sp1 ile halletmelerini bekliyorum. 10 senelik bilgisisayar canlandı uyumluluk modu filan işe yarıyor yani. çok az şeyde sorun var.çözünürlük uysa NFS2SE oynicam :

ismail

Üye
Ben 8.1 kullanıyorum memnunum

Tepkiler: LimePie

LimePie

Üye
bende yükleyecem 8.1i

ANIL

Admin
Windows 8.1 iyidir. Update 1 ile daha stabil ve metro arayüz daha kullanışlı hale gelecek.

Son düzenleme:

Invoke

Üye
8.1 daha iyi. Oyun olsun başka bir şey olsun henüz bir sıkıntı yaşamadım. @ahmetsuha525000

Evet, ben de 8.1 kullanıyorum. Bir şey mi soracaksın? @LimePie

Uhops

Üye
8.1 en iyisi.

Bide bu windows 8/8.1 hangi oyunları açmıyormuş birçok kişi sırf bu yüzden yüklemiyor.

ANIL

Admin
Ne zaman geliyo la Anıl

Sızdırıldı aratarak bulabilirsin
Update üzerinden orjinal olarak Mart-Nisan arası gelmesi bekleniyor. Orjinal olarak gelmesini bekliyorum ben şuan bir sorun yok zaten. Bu arada yarın yeni aylık güncellemeler gelecek.

Tepkiler: -Börteçine-

ismail

Üye
Sızdırıldı aratarak bulabilirsin
Update üzerinden orjinal olarak Mart-Nisan arası gelmesi bekleniyor. Orjinal olarak gelmesini bekliyorum ben şuan bir sorun yok zaten. Bu arada yarın yeni aylık güncellemeler gelecek.
Benim sistem orjinal deyel o zaman ben crackli halini beklerim bende diyorum niye hiç güncelleme gelmiyo demek aylık veriyolarmış
Sağolasın

ANIL

Admin
Benim sistem orjinal deyel o zaman ben crackli halini beklerim bende diyorum niye hiç güncelleme gelmiyo demek aylık veriyolarmış
Sağolasın

Ben de orjinal kullanmıyorum. Microsoft her ayın ikinci salısı yeni güncellemeleri veriyor.

Tepkiler: -Börteçine-

exp_l0it

Üye
bende kullanıyorum defendere güncelleme geliyo her gün. onun dışında office ile windows güncellemesi başka bişi yok ama ilk haline göre biraz daha hızlandı pc.