Windows 7 masaüstü arka plan sorunu

Konu Sahibi
Windows 7 masaüstü arka plan sorunu
Arkadaşlar ben windows 7 kulanıyorum masaüstüne bir arkaplan ayarladıkdan sonra 5 dk sonra gidiyor ve yerine siyah bir renk geliyor bu konuda yardım ederseniz sevinirim bu arada ekranım sağ alt köşesinde bu windows kopyası orjinal değil diyor acaba bundan kaynaklanabilirmi ?

rapege

Üye
kendin söyledin cevabını bende de olmuştu o kullandığın windows orjinal sürüm değil kısıtlı sürüm bu sebepten dolayı yapamazsın

Konu Sahibi
Lan bide mühendise götürdüm kaçak yazılım yüklemiş dava açıcam

--------------- Ekleme ---------------

Milyon Dolarlar

Bana orjinal windows almazsan seni şikayet ederim de şaka bi yana internetten arat bulursun çözümünü

Windows'un Orjinal diil ondan diyor kardeşim crackle ve ya yeni aldıysan kasanın yanındaki kodu gir !

buroplus

Üye
Windows orjinal olmadığı için böyle oluyo eğer orjinal yapmak istersen sana Windows 7 tools ü öneririm Tüm ayarları yapabiliyosun ve %100 orjinal oluyor.diğer programlar Windowsa hasar verebiliyor veya boot dosyalarını silebiliyor!

arkadaşlar windows 7 orjinal olsada olmasada bazı sürümlerinde kişiselleştirme yok microsoftun salaklığı bu yani bilgisayarınıza olmadık proğramları indirmeyin.çünkü ben konuyu nerdeyse 6 aydır aralıksız araştırdım.bilgiler %100 gerçektir.hatta birçok proğram denedim pc çöktü brkaçkez yani boşuna uğraşmayın benim windows 7 starter sistemi tamamen orjinal ama kişiselleştirme yok hatta vindows 7 sürümlerinden bazıları kendi temalarınıda açmıyor farkındayım çok saçma geliyo...