windows 7 disk denetimi yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
windows 7 disk denetimi yapamıyorum
arkadaslar c 'de bi kac dosyada hata var ve bende c: nin ozellikler menusundekı araclardan disk denetimini acmaya calısıyorum ama olmuyor windows kullanılırken disk denetimi yapılmaz tekrar baslatıldıgında yapılsın mı dıyo ewet dıyorum ve reset atıyorum ama yenıden baslayıncada hıc bı ıslem yapmıyo . ben bu disk denetimi ni nasıl yapabılırım

aliens

Üye

Hiren BootCD ile taratma yapabilirsin. Bazı sistem dosyaları ve FAT hataları karşısında CHKDSK çalışmayabilir.

Konu Sahibi
o dedıgını nasıl yapıcam acaba????? benım amacım google chrome da yenı sekme acınca sag altta chrome.exe-bozuk dosya uyarısı cıkıo hata verıo ama işleme devam edebılıorum sadece her yenı sekme de o uyarı cıkıo bıraz arastırdım dısk denetımı ıle sorun cozuluomus ama bende bunu yapamadıgımdan senın su dedıgını denıyeyım bı de ama nasıl yapıldıgınıda anlatırsan sevınırım tesekkurler

aliens

Üye
internette aratırsan bulabilirsin. Hiren's Boot CD olarak indirdiğin dosyayı cd ye kaydet. o cd ile aç. ister mini winxp ile tarama yaptır ister cd içerisindeki araçlardan. sorunlar için öyle bir cd nin elinin altında durmasında fayda var.

Winxp ile açarsan başlat çalıştır kısmına
CHKDSK C: /r komutunu girmen yeterli. ama tavsiyem diğer disk sürücülerine de "D:" "E:" aynı komutu uygulaman..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...