emreli01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Onlarla nasıl iletişim kuracam ki hemde ne zaman dönüş yapacaklar Allah bilir nasıl halledebilirim acaba ? Güvenli modda çalışsa belki silinebilir hotmail adresim ama acamadimWindows ekibi ile iletişim kurun derim. Malum yeni çıktı Windows 10. Elbet buglar olacaktır.
Ordan nereye yazacağımı ne yazacağımı bile bilemem ben ustam ya ayriyeteb benim windows orjinal degil suan lenevo y550 kullanıyorum güvenli modda dediğinz sekildede acamadim lanet olasi şeye hotmail i girmekle hata yaptımGüvenli modla çalıştırmak normalde bilgisayarı kapatıyorsunuz açma tuşuna bastınız mı sürekli f8e basıyorsunuz sürekli ve güvenli mod açılıyor. Genelde böyle. Ayrıca Windows ekibine ulaşmak için şu linke bi göz atınız derimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başlat miDaha şimdi yükledim Windows 10'u şunu deneyebilirsiniz.
Başlat>Kullanıcı Hesapları [Kullanıcı yazın karşınıza Kullanıcı Hesapları çıkacak ona tıklayın]>Bilgisayar ayarlarında hesabımda değişiklik yap>Microsoft hesabı ekle [En altta olacak]
İşe yarayacağını düşünüyorum.
güvenli mod açılımı Windows 8 itibari ile DEĞİŞMİŞTİR.Güvenli modla çalıştırmak normalde bilgisayarı kapatıyorsunuz açma tuşuna bastınız mı sürekli f8e basıyorsunuz sürekli ve güvenli mod açılıyor. Genelde böyle. Ayrıca Windows ekibine ulaşmak için şu linke bi göz atınız derimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Araştırdım onuda denedim ama yine baslatmadi inankigüvenli mod açılımı Windows 8 itibari ile DEĞİŞMİŞTİR.
Bilgisayar açıkken Yeniden başlat tuşunu SHIFT tuşuna basılı tutarak yeniden başlata tıklayın. sorun gider diyin ve gelişmiş başlatmaya girin.
Yok ustam :-) oturum açılmıyorHa siz bilgisayarı açamıyorsunuz! Ben oturum açamıyorsunuz diyince yeni hesap açamıyorum gibi bi şey dediniz sandım.
az önce oturum kapatıp denedim çalışıyor gayet. siz doğru yaptığınıza emin misiniz? SHIFT+yeniden başlatAraştırdım onuda denedim ama yine baslatmadi inanki
Mmm önce shift sonra yeniden baslata tikliyoruz ama biraz geç kaldık çünkü windows 8.1 e dönüş yapıyorum suan :/az önce oturum kapatıp denedim çalışıyor gayet. siz doğru yaptığınıza emin misiniz? SHIFT+yeniden başlat
önce SHIFTE BAS TUT sonra yeniden başlata fare ile tıkla zor olmamalıMmm önce shift sonra yeniden baslata tikliyoruz ama biraz geç kaldık çünkü windows 8.1 e dönüş yapıyorum suan :/
Hocam çok saolun ama ben windows 8.1 e geri dönüş yapmak zorunda kaldım bilgisayarlik işlerim olduğu için bekleyemedim teşekkür ederim ama ben de flashta win10 yüklü flasi takip yükleme yerine gelince onara sonra dediğiniz yerlere geldim güvenli mod dedim oylede baslatmayinca bastım formatısorun gider- gelişmiş seçenekler- başlangıç ayarları diyip yeniden başlata tıklayın ve bir şeye dokunmadan bekleyin. o size rakamlı seçenek sunana kadar hiç bir şeye basmayın
önce SHIFTE BAS TUT sonra yeniden başlata fare ile tıkla zor olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?