Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

braayn

Üye
bende eskiden önerirdim şimdi önermiyorum.

Bir sabah uyandım ve artık bildirim paneli açılmıyordu...

serinaga

Üye
bende eskiden önerirdim şimdi önermiyorum.

Önerecek ne bir telefon kaldı piyasada, ne de uygulama, nasıl önerelim ki ? Dün bir arkadaş işimi görecek bir akıllı telefon alalım dedi, şöyle bir baktım da, aman biz bulaştık, onuda bulaştırıp kahrını çemiyeyim diye Lumia öneremedim. Daha önceden 3-5 arkadaşa aldırdım, lakin başıma ekşiyip duruyorlar, ha bugün ha yarın derken onlara karşı da mahçup oldum zaten. Halbuki L535 hem uygun fiyata, hem de sağlam telefon idi önerebileceğim

buradan bir dene istersen belki olur

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10586

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: saynesim ve bulutsuzgece

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 10586

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoyu yayınlayan Rus sitesi performans ve kozmetik olarak Windows Phone 8.1'in yakalandığını, bazen çok daha hızlı olduğu hissini verdiğini belirtiyor. Sorun olarak ise bazı uygulamaların açılıştaki tepkilerinin biraz yavaş kaldığından bahsediyor. Bu uygulamalar arasında mesajlaşma + Skype ve Xbox uygulamaları varmış.

Tepkiler: zaakaan, suyunsesi ve bulutsuzgece

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza(2015.10.13.1 > 2015.21.12.0) güncellendi.

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi, saynesim ve bulutsuzgece

4MaGuS

Üye
Xbox benim pc de bile yavaş ssd li i7 li bir pc yani o tamamen ms nin program yapması ile alakalı bence çözülebilir, ama bunu yakın zamanda görmeyeceğiz anlaşılan

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vodafone Avustralya Lumia 630 ve Lumia 640 için Windows 10 Mobile'ın şirket içi testlerini tamamlamış. Windowscentral'in kaynaklarından aldığı bilgiye göre ilk ota güncellemesi önümüzdeki hafta verilmeye başlayabilirmiş.

Bir anda neden rtm yayınlamaya başladılar? Sistem oturmadı daha?

braayn

Üye
@papakudioflu @bulutsuzgece sevgili başkanlar birşey soracağım şimdi 2016 yaz ayında Windows 10 Redstone yayınlanacağına dair haberler okuyoruz ve bu Redstone güncellemesinde bir çok yenilik olacağı ve daha fazla özelleştirilebilir bir sistem bizi bekliyor olacak sanırım.Ozaman şunu diyebilir miyiz ? Windows 10 Redstone güncellemesine kadar şuan kullandığımız TP sürümünü biraz daha kozmetik açıdan düzeltip ve performans iyileştirmesi ile birlikte FİNAL verilecek .Kısacası Redstoneye kadar pek bir yenilik beklememek lazım ufak bir iki değişiklik ile Finalı alır yazı bekleriz diye düşünüyorum.Sizin şahsi fikirleriniz nedir ? merak ediyorum.

Microsoft'un 5-6 ayı boş geçeceğini sanmıyorum.
Beklenen özelliklerin hiç değilse bir kısmını vermeleri gerekir.

Lumia 950 XL ile gönderildi

Mağaza(2015.10.13.1 > 2015.21.12.0) güncellendi.

Bu güncellemeden sonra menüde İndirmeler ve Güncelleştirmeler kısmı biraz daha yukarı taşınmış. Ayrıca bir kaç yeni ayar ve değişiklik var. Ancak indirmeler ve güncelleştirmeler kısmına tıkladığınızda ekranın üst tarafında downloads and updates yazıyor

Lumia 950 XL ile gönderildi

Tepkiler: serinaga ve Sensation

serinaga

Üye

Elleri ayakları mı dolaştı ne sıradan bir hal almaya başladı böyle hatalar ...

Tepkiler: bulutsuzgece